Rapid întâlnește Ceahlăul în primul amical al anului

06 Jan. 2012, 10:28 Bursa transferurilor
Rapid întâlnește Ceahlăul** în primul amical al anului

Gruparea Rapid Suceava va începe pe data de 16 ianuarie pregătirile pentru returul Ligii a III-a, care va debuta, cel mai probabil, pe 2 martie. Chiar dacă au terminat prima parte a sezonului pe poziția a doua în clasament, conducerea clubului nu a mișcat deocamdată nimic pe piața transferurilor, așteptând mai întâi să vadă ce bani vor fi alocați de la Primărie pentru anul 2012.

Neoficial, s-au purtat tatonări cu mai mulți jucători, cei mai cunoscuți dintre ei fiind Daniel Bălan și Florin Plecanciuc. „Ne-am interesat de situația lui Bălan, însă nu cred că se pune problema ca el să vină joace în acest moment în Liga a III-a. La cum se pregătește, el mai poate evolua cel puțin încă doi ani la cel mai înalt nivel. În privința lui Plecanciuc, șansele ca el să revină pe Areni sunt undeva la 30%. Chiar dacă fotbalistului i-ar surâde o revenire acasă, cei de la CSM Râmnicu Vâlcea nici nu vor să audă despre acest lucru, ba chiar i-au și mărit contractul în pauza de iarnă. Șanse mult mai mari de a reveni la Rapid le are însă atacantul Mircea Negru, care este foarte aproape de o despărțire pe cale amiabilă de Sporting”, a declarat tehnicianul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

În privința cantonamentului montan, cel mai probabil stagiul de pregătire centralizată va avea loc tot la Poiana Negri, în perioada 1-10 februarie. Până atunci, pe 22 ianuarie, „ceferiștii” vor susține un meci amical de top, în deplasare, cu gruparea de prima ligă Ceahlăul Piatra Neamț.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

06 Jan. 2012, 10:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă