Rapid are dificultăți în achitarea salariilor. Astra a întârziat plata celei de-a doua tranșe din transferul lui Ioniță II

Rapid are dificultăți în achitarea salariilor.** Astra a întârziat plata celei de-a doua tranșe din transferul lui Ioniță II

Clubul Astra Giurgiu are întârzieri la plata a două tranșe din transferul mijlocașului Alexandru Ioniță II, achiziționat de la FC Rapid în pauza competițională din iarnă, a declarat, vineri, antrenorul formației giuleștene, Viorel Moldovan.

El a explicat că din cauza acestor întârzieri conducerea clubului are dificultăți în achitarea salariilor jucătorilor și ale celorlalți angajați. „Așteptam și noi să intre în cont două tranșe din transferul lui Ioniță, pe 30 ianuarie și 14 februarie. Nu au fost făcute aceste plăți, nu înțeleg de ce. Noi depindem foarte mult de acești bani. Mizam pe cel puțin o tranșă pentru a plăti măcar un salariu până sâmbătă. Dar băieții au înțeles”, a spus tehnicianul.

Viorel Moldovan a afirmat că Ioniță II are „moralul scăzut” pentru că nu prinde nici măcar lotul de 18 jucători la noua sa echipă, Astra Giurgiu. „Eu mi-am luat gândul de la Ioniță din momentul în care a semnat cu Astra. Nu mi-am pus niciodată speranțe în faptul că el a fi împrumutat pentru retur la Rapid. Îmi pare rău pentru el pentru că nu are loc să joace la Astra, nici primul 18 nu îl prinde acolo. E greu, pentru că aici a jucat constant, a fost un element important în angrenajul echipei. Din câte am înțeles are și moralul destul de scăzut în ultimul timp. E de înțeles asta pentru că este fraged, el acum trebuia să joace, dar asta este, așa s-a decis. Oricum, eu am jucători care să îl înlocuiscă. Nimeni nu este de neînlocuit și nici bătut în cuie”, a precizat Moldovan.

Mijlocașul Alexadru Ioniță II a fost transferat la sfârșitul anului trecut de la Rapid la Astra Giurgiu în schimbul a aproximativ 500.000 de euro.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)

Pe aceeași temă