Rapid, aproape de al doilea transfer al verii. Giuleștenii negociază cu un fost fotbalist de la Dinamo

Rapid, aproape de al doilea transfer al verii.** Giuleștenii negociază cu un fost fotbalist de la Dinamo

Rapid încearcă să se întărească pentru sezonul de Liga 2  și, chiar dacă Valerii Moraru nu a numit încă un antrenor și un președinte, patronul giuleștean dorește să asambleze din timp lotul cu care va ataca promovarea în Liga 1.

Patronul rapidist a dezvăluit pentru ProSport că dorește să formeze în Grant o echipă puternică, bazată pe un nucleu de fotbaliști rămași din sezonul în care echipa a retrogradat, cărora să li se adauge jucători a căror valoare să permită promovarea după doar un an în al doilea eșalon al fotbalului românesc. Astfel, după achiziționarea lui Francisco Jose Andres Romer, portar spaniol de 27 de ani, giuleștenii negociază cu Georgian Păun (29 de ani), mijlocașul ofensiv carea mai trecut pe la Dinamo, Astra și ȚSKA Sofia.

Păun a jucat ultima dată pentru FC Brașov, dar contractul său a fost reziliat unilateral în această iarnă de echipa condusă la acea vreme de Constantin Zotta. Fără angajament, jucătorul de 29 de ani mai are pe masă o ofertă din liga secundă germană și va da un răspuns conducerii giuleștene după un trial în Cehia la care va participa alături de alți fotbaliști români rămași fără contract.

Articol scris de Cristian VOICU

Pe aceeași temă