Primul transfer la SSC Farul, un jucător de care Petrolul s-a despărțit odată cu promovarea în Liga 2

Primul transfer la SSC Farul,** un jucător de care Petrolul s-a despărțit odată cu promovarea în Liga 2

Cu trei zile înainte de primul meci oficial al noului sezon, SSC Farul Constanța a realizat primul transfer pentru participarea în Liga 2. Echipa dă semne, astfel, că reușește să treacă peste gravele probleme financiare pe care le are.

Georgian Păun (32 de ani) este noul transfer al echipei antrenate de Ion Barbu. Atacantul a semnat din postura de jucător liber de contract după ce în vară se despărțea de Petrolul Ploiești, echipă pentru care a jucat inclusiv în Liga a 4-a, însă care nu i-a mai prelungit acordul odată cu accederea în Liga 2.

„Georgian Păun, un jucător care nu mai are nevoie de nicio prezentare, venit de la Petrolul Ploiești. Georgian va împlini 33 de ani pe 24.10.2018 și este un produs al școlii de fotbal Astra Ploiești. De-a lungul carierei sale, a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Dinamo București, Politehnica Iași, CSKA Sofia sau FC Brașov.
Îi dorim ca perioada petrecută la S.S.C. Farul să constituie apogeul carierei sale!”
, se anunță în comunicatul echipei SSC Farul.

În cariera sa Georgian Păun a jucat pentru Dinamo, Drobeta Turnu Severin, Astra Ploiești, Politehnica Iași, CSKA Sofia, FC Brașov, Metalul Reșița, Voința Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești.

SSC Farul debutează în campionatul Ligii 2 sâmbătă, de la ora 13:00, contra echipei ACS Poli Timișoara. Meciul se va disputa pe stadionul Viitorului Constanța, după ce arena „Farul” nu a fost omologată în această săptămână.

Pe aceeași temă