Rămasă fără Mincă, ACS Șirineasa își ia tot portar din Liga 1. Liderul din Liga 3 îl va avea în stafful tehnic și pe Emilian Dolha

Rămasă fără Mincă, ACS Șirineasa își ia tot portar din Liga 1.** Liderul din Liga 3 îl va avea în stafful tehnic și pe Emilian Dolha

Rămasă fără Mihai Mincă, portar care nu a mai dorit să continue la Petroșani, echipa lider a Seriei a 4-a a Ligii 3 s-a reorientat tot către un alt jucător experimentat. Astfel, de câteva zile, sub comanda antrenorului Dan Vasilică se pregătește Bogdan Miron, un goalkeeper cu multe meciuri în Liga 2 și care ultima dată a fost legitimat la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în Liga 1.

Portarul sătmărean de 27 de ani, care în cariera sa a mai evoluat în Liga 2 pentru FC Silvania, Luceafărul Oradea, Olimpia Satu Mare și UTA Arad, alături de aceasta jucând două baraje de promovare în prima ligă, se antrenează cu ACS Șirineasa, echipă care activează la Petroșani. După ce la începutul sezonului semna cu nou-promovata Sepsi, Miron nu a reușit să se impună, astfel că a avut doar trei apariții în Liga 1, iar în această iarnă cele două părți s-au despărțit amiabil.

Alături de Miron, Șirineasa îi mai are în lot și pe portarul Alin Sălăjan și Victor Gîrlea.

Mai mult, se pare ca de pregătirea portarilor liderului Seriei a 4-a se va ocupa din această iarnă Emilian Dolha, fostul portar al echipelor Rapid București, Dinamo, Gloria Bistrița sau „U” Cluj. Dolha s-a despărțit la începutul acestei luni chiar de Sepsi.

Altfel, joi, trupa lui Dan VasilicÁ și George Zima, va susține un meci de verificare, la Sibiu, în compania echipei din liga a doua FC Hermannstadt.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă