Urban Titu a scăpat! Feteștiul, retrogradată!

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 17:51 Stiri
Urban Titu a scăpat!** Feteștiul, retrogradată!

Urban Titu va juca și la anul în Liga a III-a! Federația le-a dat dâmbovițenilor câștig de cauză în litigiul cu Chirnogi și Fetești, echipe pe care oficialii lui Urban le-au acuzat de încălcare a regulamentului. Concret, cele două adversare ale galben-albaștrilor nu au avut înscrise grupe de juniori conform normelor FRF, iar Federația a tăiat în carne vie, la fel cum a procedat și în seria a III-a a Diviziei C.

Victoria și Rapid au fost depunctate, Comisia de Disciplină dictând penalizări de câte 9 puncte. În noile condiții, Titu a terminat sezonul pe locul șapte, iar Rapid Fetești a coborât pe locul 9 și a retrogradat în eșalonul județean.

„Am avut dreptate, iar Federația a soluționat, într-un târziu, cazul nostru. Zilele viitoare vom achita salariile jucătorilor și antrenorilor și vom hotărî cine rămâne și cine pleacă. Vrem să facem o echipă competitivă la Titu, care să se bată la promovare în sezonul 2014-2015”, a declarat pentru liga2.ro viceprimarul orașului Titu, Vlad Oprea.

Stadion nou în 2015

Oficialii lui Urban au planuri mari: în aproximativ 2 ani ar trebui să fie gata un stadion nou, cu o capacitate de 5-6.000 de locuri, pe amplasamentul actualei arene.

„Suntem cu lucrările la zi la terenul II, iar dacă proiectul pentru noul stadion va fi aprobat, vom juca meciurile oficiale pe terenul secund, atâta vreme cât se va construi la cel principal. Baza de pregătire va fi la Hagioaica”, a declarat Oprea, cunoscut drept un mare iubitor al fotbalului și un suporter înfocat al Stelei.

 

200.000 lei este contribuția Primăriei Titu la bugetul echipei de fotbal

 

Articol scris de Ionuț MARIN

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 17:51 Stiri
Pe aceeași temă