Răduca, primul transfer al Farului pentru noul sezon

Răduca,** primul transfer al Farului pentru noul sezon

Farul Constanța, prin vocea patronului Giani Nedelcu, a anunțat că a obținut semnătura jucătorului Adrian Răduca. Transferul atacantului de 24 de ani este prima achiziție a clubului de la malul mării în încercarea de a forma un lot competitiv pentru noul sezon, fie el de Liga a 3-a sau a 2-a.

Răduca, jucător ce tocmai și-a reziliat contractul cu Național Sebiș, echipă ce a început curățirea lotului după ratarea obiectivului de a promova în eșalonul secund (a încheiat campionatul pe locul doi în Seria a V-a a Ligii a 3-a), mai poate evolua și pe posturile de mijlocaș dreapta și stânga. Pe lângă echipa din județul Arad, atacantul a mai evoluat în prima parte a sezonului pentru Minerul Motru, acolo unde a fost antrenat de actualul antrenor al Farului, Ștefan Nanu. În cariera sa a mai jucat pentru Concordia Chiajna, ACS Berceni și Comprest.

„Lui Adrian Răduca i s-a reziliat contractul ce ar fi expirat în vara anului viitor. Jucătorul a fost mai mereu accidentat, nu ne-a ajutat deloc, iar marți, la Baia Mare, când aveam mai mare nevoie de el, a și ratat o ocazie foarte mare”, a precizat, săptămâna trecută, Pavel Cristea, președintele echipei Național Sebiș.

„Și Scărlătescu și Ivanovici sunt jucători pe care vrem să-i avem în lot și în sezonul viitor”, a spus Giani Nedelcu, patronul Farului.

Farul, înfrângere în ultimul meci al sezonului

În altă ordine de idei, FC Farul a pierdut, ieri, cu 1-2 pe teren propriu, cu CF Brăila, contând pentru etapa a X-a, ultima, din play-out-ul Ligii a 2-a, Seria I. Pentru „marinari” a marcat Daniel Stan (89), în vreme ce reușitele oaspeților au purtat semnăturile lui Laurențiu Petean (80) și Bogan Spătaru (83).

Farul a terminat campionatul pe ultima poziție în Seria I, pe loc retrogradabil, însă ar putea să rămână în Liga a 2-a dacă se va aproba schimbarea sistemului competițional de către Comitetul Executiv al FRF.

Pe aceeași temă