Răchită, convins că l-a legitimat la Sportul Snagov pe noul Boudjemaa

Răchită,** convins că l-a legitimat la Sportul Snagov pe noul Boudjemaa

Ultima echipă reunită din cele rămase active în campionatul Ligii 2, Sportul Snagov, și-a încheiat, sâmbătă, cele zece zile de cantonament centralizat pe care le-a susținut la baza proprie de la Ghermănești. Formația antrenată de Valeriu Răchită, care de curând are și un nou investitor, continuă să se și întărească. Ultima achiziție a ilfovenilor este un mijlocaș francez pe care Răchită îl compară cu fostul său elev de la Petrolul Damien Boudjemaa.

„Ayoub Tazouti a semnat cu noi după ce m-a convins în zilele petrecute alături de echipă în cantonament. Cred cu tărie că va fi un jucător de genul lui Damien Boudjemaa, care ne va ajuta convingător în sezonul care începe peste două săptămâni”, a spus, pentru IlfovSport, Valeriu Răchită despre noua sa achiziție.

Ayoub Tazouti are 22 de ani, unele site-uri de specialitate îl dau fie atacant, fie mijlocaș, iar în cariera sa a evoluat pentru Stade Bordelais (o echipă franceză din Liga a 4-a), Sprimont-Comblain (echipă din Liga a 4-a a Belgiei), iar ultima dată a fost legitimat la US Lormont, o echipă de ligă anonimă din Franța.

Damien Boudjemaa este un mijlocaș francez care a fost adus de Valeriu Răchită la Petrolul în 2012, de la o echipă din Liga a 3-a a Hexagonului, după ce reușea să promoveze în Liga 1. Boudjemaa impresiona în România, apoi ajungea la Slavia Praga, iar ulterior se întorcea în țară, la Astra Giurgiu.

Altfel, în această săptămână, Sportul Snagov are programate trei meciuri amicale, cu CS Balotești, FC Voluntari 2 și CS Păulești.

Pe aceeași temă