Planuri mari la Snagov cu echipa lui Răchită! Sportul are un nou acționar și președinte, promisiuni pentru un stadion modern și gânduri de promovare. ‘Asigurăm un buget de 1 milion de euro’

Marius ANGHEL 31 Jan. 2018, 20:24 Campionat

Sportul Snagov, ocupanta locul 10 în clasamentul Ligii 2, trece, oficial, într-o nouă perioadă a scurtei sale existențe.

Mai precis, la Snagov, managerul Valeriu Răchită va avea alături un sponsor nou – Victor Angelescu (34 de ani), un finanțist „pur-sânge”, manager al APS România (Asset Portfolio Servicing), care se va alătura lui Cătălin Rufă, un nou președinte – Gabriel Oprea (fost președinte al FC Snagov și AJF Ilfov, finul lui Laurențiu Reghecampf), precum și speranțe că, în curând, primarul din Snagov – Marian Oancea, va reuși și construirea unui stadion, prin Compania Națională de Investiții!

„În sezonul viitor suntem pregătiți să asigurăm un buget de 1 milion de euro și să ne luptăm la promovare. Nu este un obiectiv obligatoriu, pentru campionatul viitor, care cred că va fi unul disputat și atractiv, odată cu promovările echipelor de tradiție, U Cluj, Petrolul, Oțelul Galați, Farul Constanța, dar vrem ca, în maximum doi-trei ani să ajungem să punem și Snagov-ul pe harta Ligii 1″, a anunțat noul acționar al Snagovului, Victor Angelescu, care, a avut „legătură” cu fotbalul faptul că a jucat la juniorii Sportului Studențesc, la fel ca și partenerul său – Cătălin Rufă.

Promisiuni de la CNI și autoritățile locale pentru un nou stadion la Snagov

Deocamdată, în partea a doua a campionatului Ligii 2, Sportul Snagov vrea să se mute la Ștefăneștii de Jos, pentru a juca meciurile de acasă, în acest fel permițându-se începerea lucrărilor de modernizare la stadionul de la Ghermănești, un alt obiectiv îndrăzneț fiind acela al înființării unei academii de fotbal.

„Sunt foarte pasionat de fotbal. Până cum mi-au ieșit celelalte proiecte. Să sperăm că îmi va ieși și acesta. Avem promisiunile și din partea CNI și din partea primarului că se va construi un stadion pentru Liga 1 la Snagov. Urmează în vară să înceapă lucrările. Avem sprijinul Consiliului Local, dar nu poți să te bazezi primordial pe banii care vin din domeniul public. Vrem să fim siguri că și fără suportul Consiliului Local echipa va avea un viitor. Am avut deja discuții cu oameni din domeniul afacerilor și cred eu că vom atrage sponsori pentru această echipa. Snagovul este o zonă care atrage”, a mai spus Angelescu.

Răchită vrea o nouă promovare după cele reușite la Ploiești

Altfel, de mâine, Răchită speră să-i „lege” de Snagov și pe Dragoș Huiban (ex – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) și Florin Iacob (fostul portar de la Brașov și Chiajna), mizând și pe revenirea lui Cristian Bustea (Juventus București).

„Am reușit de două ori, la Ploiești, un proiect similar, al contruirii unei echipe care să ajungă în Liga 1. Sper să reușesc și a treia oară. Nu va fi deloc simplu, la Petrolul am avut în spate un brand puternic, fapt care a ajutat enorm, dar sper să repet acele performanțe, mizând pe aceeași rețetă – jucători tineri, cu foame de perfomanță, cu caracter și valoare. Sunt sigur că voi avea și la Snagov viitori Budescu, Boudjemaa, Hamza, Seto Takayuki, etc”, a declarat tehnicianul prahovean.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 31 Jan. 2018, 20:24 Campionat
Pe aceeași temă