Pungă și Gavrilă vor semna cu Oțelul

Pungă și Gavrilă** vor semna cu Oțelul

După plecările din ce în ce mai numeroase din ultima vreme de la Oțelul a venit și timpul achizițiilor. Conducerea FC Oțelul s-a înțeles cu mijlocașii Georgel Pungă (19 ani) și Bogdan Gavrilă (21 de ani). Pentru primul dintre ei sunt șanse mari să prindă lotul pentru meciul de luni, cu nou promovata Corona Brașov, din prima etapă, dacă va fi legitimat în timp util.

Pungă a jucat ultima oară la CF Brăila, având 19 prezențe pentru echipa din orașul vecin în sezonul precedent, în care a reușit să marcheze o singură dată. Postul său preferat este cel de mijlocaș stânga.

Cel de-al doilea jucător cu care Oțelul e aproape să cadă la pace pentru un transfer, Bogdan Gavrilă, are un CV mult mai interesant, fiind subiectul unui scandal între Dunărea și Școala de Fotbal Gică Popescu. Gavrilă a fost vândut în 2009 de fostul mare internațional la AS Roma, de unde a și izbucnit scandalul între cele două cluburi. Totuși, tânărul fotbalist gălățean n-a reușit să se impună la Roma și a fost cedat la Lecce, în liga secundă. Acolo s-a accidentat și a fost nevoit să revină în România, unde a jucat la Chindia Târgoviște.

Atât Gavrilă, cât și Pungă, au avut mai multe selecții la echipele naționale de juniori ale României.

Sursa: Viața liberă


 

Pe aceeași temă