Probleme cu Barbuloviciu! Olimpia i-a putut înregistra contractul atacantului

22 Feb. 2012, 12:51 Bursa transferurilor
Probleme cu Barbuloviciu!** Olimpia i-a putut înregistra contractul atacantului

Astăzi e ultima zi în care se mai pot efectua transferuri, iar conducătorii Olimpiei spun că și-au făcut temele și jucătorii veniți în această iarnă vor putea evolua sub comanda lui Tibi Csik.

Singura problemă vine dinspre Arieșul Turda care nu i-a dat actele de transfer atacantului Barbuloviciu iar acesta speră ca măcar azi lucrurile să se rezolve iar transferul său la Olimpia să poată fi înregistrat la Federație.

„N-au fost probleme cu Dănilă, Coman, Marian Pop și Molnar. Aceștia sunt jucătorii Olimpiei și pot evolua la noi. Pentru Batfalschi așteptăm cartea verde din Ungaria dar și el e ca și al Olimpiei. Nu știu ce s-a întâmplat cu cei de la Turda, de ce nu i-au dat actele dar sper să fie bine”, ne-a spus președintele Ștefan Szilagyi, care luni a fost la Casa Fotbalului pentru a rezolva actele echipei pentru retur.

„Păcat că nu am putut juca niciun amical în această iarnă acasă la Satu Mare. Vom mai merge la Salonta pe terenul sintetic săptămâna viitoare pentru trei jocuri după care pe 9 martie începe returul”, a mai spus președintele Szilagyi.

Legat de amânarea cu o săptămână a primei etape din retur antrenorul Tibi Csik crede că acest lucru ar putea fi în avantajul Olimpiei. „Avem un lot numeros și echilibrat ca valoare iar pregătirea de iarnă a fost foarte bună . Vom fi avantajați la condiția fizică dacă vor fi mai multe intermediare” a declarat Tibi Csik pentru Nord Vest TV. Acesta e convins că jucătorii nou veniți vor ajuta mult echipa. „Sunt mulțumit de aceste reveniri acasă. Cu unii băieți am mai lucrat așa că nu au fost probleme de adaptare. Și juniorii s-au descurcat bine și au demonstrat că pot face față la nivelul seniorilor”, a mai declarat Csik.

În privința lotului cu care Olimpia va ataca returul acesta va fi definitivat în această săptămână.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

22 Feb. 2012, 12:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă