Primul transfer al Ripensiei, un jucător de care Brăila s-a despărțit pentru că n-a „făcut totul pentru binele clubului”. Când se reunesc timișorenii și ce noutăți vor avea

Primul transfer al Ripensiei, un jucător de care Brăila s-a despărțit pentru că n-a

Peste o zi, joi, Ripensia va suna adunarea pentru pregătire de vară. Clubul timișorean a anunțat oficial semnarea contractului cu Marian Anghelina (27 de ani), despre care Liga2.ro a scris în urmă cu o săptămână. Roș-galbenii vor avea la reunire și doi tineri de perpective de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, așa că jucătorul venit de la Brăila nu va fi singura noutate.

Ajuns la 27 de ani, Anghelina este slătinean și poate juca atât fundaș, cât și mijlocaș. A trecut în cariera sa pe la ALRO Slatina, FC Olt, FC Botoșani, CS Afumați, SCM Argeș, ACS Șirineasa și Dacia Unirea Brăila. Cu trei săptămâni înainte de finalul returului, brăilenii au renunțat la serviciile sale, ale lui Ovidiu Covaciu și Olimpiu Bucur, fiindcă nu „au făcut totul pentru binele clubului”.

„Începând de astăzi, Marian Anghelina este jucătorul Ripensiei Timișoara! Jucătorul în vârstă de 27 de ani a evoluat în sezonul recent încheiat pentru Dacia Unirea Brăila, echipă pentru care a izbutit să marcheze și două goluri. Anghelina a mai evoluat în cariera sa pentru formații precum Slatina Olt, FC Botoșani, CS Afumați sau FC Argeș. Este un fotbalist polivalent, putând evolua pe mai multe posturi, precum fundaș dreapta, fundaș stânga, mijlocaș central sau mijlocaș ofensiv. Îi urăm să aibă cât mai multe realizări în tricoul roș-galben!

În altă ordine de idei, joi, 28 iunie, de la ora 11.00, la arena din Ciarda Roșie, Ripensia va începe pregătirea noului sezon”, a anunțat Ripensia pe site-ul oficial.

La reunirea Ripensiei va fi prezent și portarul de 17 ani Ștefan Dobre, înalt de 1,92 m, adus de la Centrul Național de Pregătire Timișoara. El va veni cu alt mijlocaș de la echipa de Liga 3 antrenată de Cristi Petcu.

Posibil să apară și alte despărțiri

De la Ripensia, deocamdată, a plecat oficial doar Ndiaye Mediop, la Dunărea Călărași, dar și cei trei împrumutați de la ACS Poli: Golda, Contra și Bocșan.

Au contracte parafate sigur pentru sezonul viitor Adrian Zaluschi, Adrian Ungureanu, Cătălin Bădăuță, Călin Toma și Adrian Popa. Va revenit în schimb atacantul U21 Claudiu Matiș, la care Paul Codrea a renunțat iarna trecută.

În iulie, echipa va pleca într-un cantonament la Bekescsaba, în Ungaria.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă