Primul transfer al iernii pentru Steaua este un fost jucător al Chindiei. „Am copilărit în Ghencea. Rămân la Steaua toată cariera”

Primul transfer al iernii pentru Steaua este un fost jucător al Chindiei.**

Reunirea lotului Stelei pentru atacarea returului din liga a patra a adus și prima noutate importantă a lotului pregătit de Ion Ion și de Marius Lăcătuș. Atacantul Marius Bâtfoi (27 de ani) este primul transfer „cu nume” pe care îl reușește clubul roș-albastru în campania prin care se încearcă promovarea în liga a treia la finalul sezonului. Fotbalistul s-a prezentat luni la reunirea echipei, a semnat contractul și s-a pregătit alături de noii săi colegi.

„Am venit aici pentru că e un proiect interesant, am venit pentru că sunt suporterii alături de echipă, alături de adevărata Steaua. Aveam oferte de la liga a doua, dar între ce e acum la Steaua și ce e în liga a doua nu mi se pare o diferență prea mare. Eu am copilărit în Ghencea, de la șase ani am jucat acolo. Rămân la Steaua toată cariera”, a spus Bâtfoi pentru ProSport.

Marius Bâtfoi vine din postura de fotbalist liber de contract după ce și-a reziliat înțelegerea cu Chindia Târgoviște, echipă pentru care a jucat nouă meciuri în prima parte a acestui sezon. Atacantul vine după un sezon trecut în care a jucat un tur pentru CS Balotești în liga secundă. În retur a revenit în Liga 1, fiind transferat de Ilie Stan la ASA Târgu Mureș, club pentru care a jucat doar de nouă ori. Bâtfoi și-a început cariera la FCSB, club la care a evoluat mai mult la echipa secundă, fiind împrumutat la mai multe echipe.

Mișcări de trupe în Ghencea! Steaua s-a reunit și a făcut primul antrenament sub ochii lui Lăcătuș

Vacanța de iarnă s-a încheiat și pentru liderul ligii a patra din București. Steaua a convocat ier, 15 ianuarie, întregul lot de jucători pentru reunirea programată în Ghencea, pe terenul cu numărul 6 de antrenament din Complexul Sportiv. Supraveghiați de Ion Ion, Marius Lăcătuș sau de Ștefan Iovan, fotbaliștii roș-albaștrilor au participat la o primă ședință de antrenament pe zăpadă, în pregătire pentru ceea ce îi așteaptă în perioada următoare.

Asta pentru că oficialii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au pus la punct două cantonamente din care zăpada nu are cum să lipsească. Astfel, după vizita medicală programată pentru mijlocul acestei săptămâni, steliștii vor pleca între 22 ianuarie și 4 februarie într-un stagiu de pregătire la Forban.

Al doilea cantonament, programat între 11 februarie și 25 februarie, a fost stabilit tot la munte, la Cheile Grădiștei, acolo unde probabil vor fi programate și jocuri amicale.

Articol scris de Cristian SCUTARIU

Pe aceeași temă