Primul transfer al Chindiei este un campion cu Dunărea Călărași. Târgoviștenii au semnat prelungiri și cu trei jucători care își încheiaseză contractele

Cum marți începe cantonamentul de la Mogoșoaia, Viorel Moldovan mai are doar ziua de astăzi pentru a stabili lotul pe care să se bazeze în stagiul de pregătire devenit deja obținuit pentru clubul prezidat de Marcel Ghergu. Chindia s-a reunit de o săptămână, iar primul transfer efectuat până acum este fundașul central Bogdan Vasile, care a promovat cu Dunărea Călărași în Liga 1, însă nu a fost păstrat în lot de Dan Alexa.

În plus, în lot au fost readuși și câțiva jucători care își încheiaseră contractele cu Chindia imediat după disputarea barajului de promovare, pierdut contra Voluntariului. La Târgoviște vor continua portarul Iustin Popescu și atacanții Sergiu Jurj și Daniel Florea. Primii doi aparțin de Dinamo, respectiv CS U Craiova, în timp ce pe Florea l-au convins să-și prelungească înțelegerea după ce Moldovan și-a exprimat și el public dorința de a-l avea sub comandă.

Jucătorii care nu vor fi păstrați în lot vor fi redirecționați către a treia divizionară FC Pucioasa, fosta FC Aninoasa. În timp ce în privința fostului antrenor principal Nicolae Croitoru, acesta ar putea să preia Centrul de Copii și Juniori al clubului.

Pe aceeași temă