Primul jucător care se desparte de ASU Poli. A început sezonul ca titular, apoi și-a pierdut treptat locul

Printre jucătorii la care ASU Politehnica se va despărți în această iarnă se numără și portarul Alexandru Mitrea (23 ani, foto principal, în spatele căpitanului Cristian Gălan), arădeanul din lotul timișorenilor. Tânărul goalkeeper împrumutat de la CS Ineu a început sezonul ca titular, însă, treptat, și-a pierdut locul între buturi în favoarea lui Alin Constantinescu (21 ani) și mai apoi a lui Markos Gkakos (20 ani).

Mitrea și-a anunțat plecarea de la echipa antrenată de Sorin Brîndescu, despărțirea oficială urmând a se petrece după Anul Nou. Nemulțumirea arădeanului vine de la faptul că nu joacă, dar și pentru că salariul pe care îl are la ASU Poli e unul destul de mic. Astfel, potrivit Sport Arad, goalkeeperul și-ar fi găsit deja de lucru la Arad, așa că dorește să-și continue, deocamdată, cariera la nivel județean. Nu o va face însă la CS Ineu, club de care e legat contractual, deoarece antrenorul Cristian Sculici vrea prezență zilnică la antrenamente, iar programul și distanța pe care trebuie să o parcurgă de la Arad nu-i permit acest lucru, așa că e luată în calcul varianta unui nou împrumut.

Conform evoluțiilor din prima parte a sezonului, jucătorii care au prins puține meciuri în Liga 2 pentru ASU Poli și care ar putea părăsi echipa în această iarnă sunt: Denis Băban, Andrei Țugui, Ionuț Vucea, Branimir Stefanovici și portarii Alexandru Mitrea și Alin Constantinescu.

Meciuri și minute ale portarilor lui ASU Poli în această primă parte a sezonului Ligii 2:

Markos Gkakos – 8 meciuri – 720 minute
Alin Constantinescu – 6 meciuri – 540 minute
Alexandru Mitrea – 6 meciuri – 540 minute

Pe aceeași temă