Primul fotbalist pus pe liber de „Rege”! „Nu regret decizia luată”

06 Jun. 2012, 22:03 Bursa transferurilor
Primul fotbalist pus pe liber de

Viitorul Constanța, proaspăt promovată în Liga I, a renunțat la serviciile lui Ducu Ninu (25 de ani), jucător care în returul sezonului recent încheiat a fost împrumutat la Juventus București. Cele două părți s-au despărțit însă pe cale amiabilă. „Mai aveam de luat niște restanțe financiare, dar am ales să renunț la ele pentru a deveni jucător liber. Nu regret decizia luată și vreau să-i mulțumesc domnului Hagi pentru tot ce a făcut pentru mine în carieră„, a declarat fostul fundaș al Stelei pentru Liga2.ro.

Ferencvaros, următoarea destinație

În acest moment, Ninu este foarte aproape să semneze cu Ferencvaros Budapesta, cea mai titrată echipă din istoria Ungariei, cu 28 de titluri câștigate, ultimul în 2004. Altfel, formația înființată în 1899 a terminat ultimul sezon pe poziția a 11-a. „Am avut câteva discuții cu cei de acolo și totul pare rezolvat. Abia aștept să semnez, pentru că ar fi prima mea experiență în străinătate”, a încheiat jucătorul.

7 echipe a bifat până acum Ninu în cariera sa: FC Național (Progresul), Steaua, Gloria Buzău, Gloria Bistrița, Farul Constanța, Viitorul și Juventus București

11 meciuri a jucat Ducu pentru Viitorul în turul sezonului 2011-2012, reușind să marcheze și un gol

Articol scris de Mircea Dominte

06 Jun. 2012, 22:03 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă