Prima reacție a tatălui lui Man, după ce utistul a semnat cu Steaua. „Uneori, în viață, ți se deschid uși pe care trebuie să intri, altfel ți-ar putea părea rău mai târziu”

Prima reacție a tatălui lui Man, după ce utistul a semnat cu Steaua.**

Până în jurul orei 3 au ținut negocierile între conducerile Stelei și UTA-ei pentru Dennis Man. La finalul acestora, fotbalistul de 18 ani (împliniți pe 26 august) s-a ales cu un contract la cea mai titrată grupare din România, iar la ora 2 va și lua avionul spre București.

Talentatul atacant va fi însoțit de tatăl său, care e dispus să facă orice sacrificii pentru a-i face ușoară acomodarea lui Dennis în Capitală, la un club precum Steaua. „Plec cu el și rămân la București cât va fi nevoie. Nu-mi doresc decât să reușească în fotbal, conform talentului și puterii sale de muncă, așa că mă voi muta acolo dacă e nevoie. Dennis e un copil cuminte, sunt sigur că va munci ca și până acum și va rămâne cu picioarele pe pământ, doar că, probabil, la început îi va fi greu cu acomodarea”, a confirmat Cristian Man pentru Sport Arad.

Pe de altă parte, tatăl celui care a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului UTA, a spus că pe de-o parte regretă despărțirea fiului său de clubul fanion al Aradului, dar: „Uneori, în viață ți se deschid uși pe care trebuie să intri, altfel ți-ar putea părea rău mai târziu. Lui Dennis îi pare rău că a lăsat lucrurile neterminate la Arad, își dorea mult o promovare cu UTA, dar, până la urmă, prin transferul său ajută clubul cu o sumă importantă de bani și e vorba despre viitorul său. Așa cum am spus, i s-a deschis o ușă, Steaua e un club important în România unde poate progresa dacă rămâne Dennis pe care-l știu eu dintotdeauna, care a făcut sacrificii enorme să ajungă până aici”.

În fine, Cristi Man a dorit să le mulțumească celor care au crezut și cred în băiatul său. „În primul rând, trebuie să le fim recunoscători lui Cristi Păcurar, lui Marius Demian sau Francisc Tisza, dar și antrenorilor de la echipa mare, Roland Nagy, Cristi Todea și chiar Sorin Botiș. De asemenea, le mulțumim colegilor săi, au fost o familie în tot timpul acesta la UTA, iar despărțirea e grea pentru Dennis. Nu în ultimul rând, chiar apreciem încrederea pe care o au cei de la Steaua într-un fotbalist de 18 ani, prin domnii Becali, Meme Stoica, Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf”, a mai spus, pentru Sport Arad, Cristi Man, fost atacant în anii 90-2000 în fotbalul arădean.

Într-un sezon și cinci etape din actualul, Dennis Man a reușit 15 goluri pentru echipa fanion a Aradului și a fost curtat în această vară și de alte grupări din Liga 1, însă doar Steaua a reușit să îndeplinească cererile clubului UTA.

Foto: Sport Arad

Pe aceeași temă