Prima achiziție făcută de Turris vine din Liga 1. Echipa teleormăneană a semnat cu Tiberiu Serediuc. Un fost jucător de la UTA și Petrolul, dorit de Lincar

Un jucător adus din Liga 1 este prima achiziție pe care Turris Oltul Turnu Măgurele o realizează în 2020. Echipa teleormăneană visează la promovare, astfel că încearcă să-și aducă în lot și fotbaliști din primul eșalon. Tiberiu Serediuc (27 de ani) a semnat astăzi cu trupa antrenată din nou de Erik Lincar.

Tiberiu Serediuc a jucat în Liga 1 din 2012, când Concordia Chiajna l-a luat pe mijlocașul dreapta de la CS Otopeni. După cinci sezoane în tricoul echipei ilfovene, fotbalistul originar din Suceava a mers apoi la FC Botoșani, unde a stat o singură ediție de campionat. În vara trecută a ajuns la FC Hermannstadt, pentru trupa sibiană având 18 apariții în prima ligă, 14 ca titular, fără să înscrie. Acum a semnat cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

„Bine ai venit în familia ⚪🔵AFC, Tiberiu Andrei Serediuc!
✔️ Începând de astăzi, mijlocașul Tiberiu Andrei Serediuc este noul jucător al echipei noastre. În vârstă de 27 ani (02 iulie 1992), Tiberiu a evoluat în cariera sa pentru echipe precum Jiul Petroșani, CS Otopeni, Concordia Chiajna, FC Botoșani și FC Hermannstadt”
, sună anunțul sec al clubului din Turnu Măgurele.

Turris Oltul Turnu Măgurele s-a reunit vineri, iar printre jucătorii din prima parte a sezonului la care a renunțat se numără Cristian Bud, Mihai Savin, Charles Acolatse, Ionuț Rus sau Claudiu Juncănaru.

Spre deosebire de multe dintre echipele din Liga 2, Turris, la fel ca CS Mioveni, o altă contracandidată la promovare, a preferat să se pregătească în țară pentru partea a doua a sezonului, nu să meargă în Turcia sau în altă țară unde condițiile climatice sunt mai bune în această perioadă decât în România. Trupa din județul Teleorman va efectua un cantonament la Izvorani, în Ilfov.

Altfel, un alt jucător pe care Turris Oltul și-l dorește este mijlocașul defensiv Marius Chindriș (foto jos), doar la UTA sau Petrolul, care în prima parte a sezonului a jucat în Liga 3, la Viitorul Șelimbăr.

Pe aceeași temă