Pribac e în tratative cu FC Olt, Popescu spre Vâlcea

10 Jul. 2012, 19:36 Bursa transferurilor
Pribac e în tratative cu FC Olt,** Popescu spre Vâlcea

Mijlocașul ce în sezonul precedent a evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Pribac, a fost prezent la reunirea lotului grupării FC Olt Slatina.

Fotbalistul de 26 de ani se va așeza la masa tratativelor în vederea perfectării înțelegerii în aceste zile. Pribac a mai evoluat la Gloria Bistrița și Dunărea Galați.

„Nu am discutat termenii contractuali, miercuri, joi vom avea o discuție în acest sens. Seria este la fel de puternică, sunt echipe valoroase, care au retrogradat din Liga I, noi sperăm să avem un parcurs bun, să ne îndeplinim obiectivele care vor fi stabilite”, a declarat Adrian Pribac.

Jucător ce evoluează în linia mediană, Adrian Pribac, a marcat patru goluri în sezonul precedent pentru gruparea din Zăvoi.

Sergiu Popescu ar putea ajunge în „Zăvoi”

Dacă Pribac vine de la CSM și este în tratative cu FC Olt, un alt jucător ce n-a intrat în planurile lui Oprescu după fuziunea cu ALRO e pe cale să ajungă la Vâlcea. Sosit în urmă cu două sezoane la Slatina, mijlocașul Sergiu Popescu nu se află pe lista jucătorilor doriți în continuare la noua echipă ce va reprezenta județul în eșalonul secund. Fotbalistul de bandă dreaptă ar putea ajunge la CSM Râmnicu Vâlcea, formație pentru care a evoluat timp de trei ani, înainte de a îmbrăca tricoul aluminiștilor.

„Am avut o discuție cu cei de la Râmnicu Vâlcea, deocamdată nu am stabilit nimic, a rămas să mai vorbim. A fost o perioadă frumoasă la Slatina, s-a terminat, asta este. Există regrete că nu am promovat, dacă reușeam poate altfel stăteau lucrurile”, a declarat mijlocașul de 28 de ani.

Sergiu Popescu a evoluat puțin în returul sezonului, mijlocașul regăsindu-se de puține ori în formula de start.

Sursa: Gazeta Nouă

10 Jul. 2012, 19:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă