CNS Cetate Deva, campioana Hunedoarei! Pribac vrea în Liga 3: „Cred că vom reuși să promovăm”

Marius ANGHEL 08 Jun. 2015, 18:02 Ligi județene

Campioana Ligii a IV-a Hunedoara, CNS Cetate Deva, a fost premiată de președintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, Mircea Sârbu, la finalul ultimei partide a sezonului 2014-2015, contra Victoriei Călan. Echipa antrenată de Marius Sîrbu a încheiat cu un succes, scor 12-1, sezonul pe care l-a dominat autoritar și în care a înregistrat 24 de victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Mircea Sîrbu, președintele AJF Hunedoara, a premiat fiecare jucător al trupei campioane. Pentru a ajunge în Liga a III-a, CNS Cetate Deva va juca într-o dublă manșă (20 și 27 iunie) barajul de promovare cu un adversar ce va fi cunoscut săptămâna aceasta.

Adrian Pribac, golgheterul Ligii a IV-a, fost jucător la Gloria Bistrița, Mureșul Deva, Dunărea Galați, CSM Râmnicu Vâlcea și FC Olt a terminat sezonul cu 45 de goluri marcate și este la cel de-al doilea său astfel de titlu după ce anul trecut a primit acest titlu sub culorile echipei Retezatul Hațeg. Atacantul care luna viitoare va împlini 30 de ani are aproximativ 200 de jocuri în Liga 2 și 11 în Liga 1 la Gloria Bistrița. În acest sezon, pentru Cetate Devam Pribac a înscris într-o partidă de campionat cinci goluri cu Dacia Orăștie.

„Sunt la al doilea titlu de golgheter și acest lucru nu poate decât să mă bucure. Echipa mea are un singur obiectiv acum și anume promovarea în Liga a III-a, lucru pe care cred că îl vom reuși, cel puțin acesta este părerea mea. În cazul în care vom promova nu știu dacă mai este nevoie sau nu nevoie de serviciile mele pentru că nu am discutat, încă, despre acest lucru cu cei din conducere. Indiferent ce va fi, vreau să-i mulțumesc antrenorului Marius Sârbu, omul care a avut cea mai mare încredere în mine”, a declarat Adrian Pribac.

Articol scris de Loredana Juglea
 

Marius ANGHEL 08 Jun. 2015, 18:02 Ligi județene
Pe aceeași temă