FRF dixit: FC Maramureș rămâne depunctată, Alro este salvată!

Mihai Andries 15 Jun. 2013, 06:56 Special
FRF dixit: FC Maramureș rămâne depunctată,** Alro este salvată!

Ședința de ieri a Comisiei de Disciplină a analizat cererea de revizuire a grupării FC Maramureș U Baia Mare în ceea ce privește litigiul cu jucătorul Petrică Dragoș, în urma căruia băimărenii au fost penalizați cu două puncte, decizie echivalentă cu retrogradarea în Liga a III-a.

După mai multe ore de discuții cu părțile implicate, s-a anunțat pe siteul oficial al FRF un verdict care salvează pe Alro de la retrogradare. Astfel, conform comunicatului menționat, Comisia de Disciplină „a admis excepția tardivitățiii cererii și a respins cererea de revizuire formulată de FCMU Baia Mare,  ca tardivă. Părțile au dreptul să solicite în scris comunicarea motivării hotărârii în termen de 3 (trei) zile de la comunicarea acesteia. În situația neexercitării acestui drept, hotărârea devine irevocabilă.”

Dacă acesta va fi verdictul final, atunci Dan Hotico va primi o grea lovitură în condițiile în care rămânerea în Liga a II-a a grupării patronate de acesta i-ar fi adus o colaborare cu primăria din Baia Mare, dornică să investească într-o echipă de eșalon secund. În condițiile în care în Liga a III-a sunt mari șanse să promoveze FCM Baia Mare, campioana en-titre a municipiului maramureșean, echipă sprijinită actualmente de Primărie, două echipe din Baia Mare în același eșalon nu și-ar mai avea rostul, existând posibilitatea ca FC Maramureș Universitar să nu mai existe din sezonul viitor sau, în cel mai fericit caz, să se mute în alt oraș.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 15 Jun. 2013, 06:56 Special
Pe aceeași temă