„Pregătim o linie de mijloc mai creativă și un atac ceva mai experimentat”

22 Dec. 2011, 17:45 Bursa transferurilor

Stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” a anunțat lista neagră a acestei ierni, pe care se regăsesc Claudiu Drăgan, Andrei Neagoe și Jakie Nicolae, însă la capitolul achiziții, deocamdată, nu se regăsește niciun nume. Și asta nu pentru că utiștii nu și-au găsit „țintele”, ci pentru că acestea nu sunt accesibile în acest moment.

„Există o oarecare neliniște, căci nu am reușit încă să oficializăm vreo achiziție, dar încă nu e târziu. Suntem încă în vacanță, important este să avem lotul complet la reunirea de pe 9 ianuarie sau cel puțin până la data plecării în cantonamentul de la Moneasa”, precizează Roland Nagy.

Antrenorul „alb-roșiilor” recunoaște că a pus ochii pe cinci-șase jucători, majoritatea cu profil ofensiv. „Nu doresc să dau nume, fiindcă vorbim despre fotbaliști aflați sub contract cu alte cluburi, dar pot să vă spun că sunt destui mijlocași ofensivi și atacanți pe listă. Pregătim o linie de mijloc mai creativă și un atac ceva mai experimentat. Asta, dacă jucătorii doriți în acest moment vor și putea fi transferați, altfel va trebui să ne reorientăm”, adminte Nagy.

Fostul mijlocaș mai spune că echipa mai trebuie întărită cu cel puțin un fotbalist sub 22 de ani, asta chiar în cazul în care Marius Chindriș își va reveni în retur. „El e tânăr, are multă dorință să joace din nou, dar chiar dacă va fi apt încă din prima etapă, mai avem nevoie de încă cel puțin un fotbalist tânăr. Suslak și Miron au demonstrat că sunt variante pentru noi, dar, poate, am dori o și mai mare concurență. Este posibil ca aceasta să vină de la Manea sau Dubeștean, de la Gloria, dar mai avem și alte ținte”, a adăugat antrenorul principal al „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad

22 Dec. 2011, 17:45 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă