Pregătește Pelici o nouă repatriere? Antrenorul a lăudat un gugulan după victoria de sâmbătă: „Oricine și-ar dori un astfel de jucător”

Costin Stoica (23 ani), fostul jucător al CSM Râmnicu Vâlcea, evoluează actualmente pentru FC Caransebeș, iar sâmbătă, în meciul împotriva fostei sale echipe, a avut singura ocazie notabilă a gugulanilor pe stadionul Municipal. Atacantul a fost ofertat în vară de Vâlcea și, ținând cont de relația bună pe care o are cu antrenorul Alexandru Pelici, cu care a mai colaborat în Zăvoi, ar putea apărea pe lista de transferuri a CSM-ului și în iarnă.

„L-am mai antrenat pe Costin la Vâlcea în urmă cu doi ani. Este unul dintre jucătorii buni ai acestei serii, cred că ar putea face parte și dintr-un lot al unei echipe de Liga 1, dacă ar fi ochi pentru el. Orice antrenor și-ar dori un astfel de jucător. Este serios, muncitor, dă goluri, crează faze, scoate faulturi, face faza de apărare. Joacă bine la Caransebeș, deși condițiile sunt grele. Vom vedea ce va fi la iarnă” a spus antrenorul CSM-ului, Alex Pelici.

După despărțirea de CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Constantin Stoica a ajuns să joace la Metalul Reșița, iar acolo a urmat transferul la FC Caransebeș.

Stoica a fost prezent sâmbătă la botezul fetiței fostului său coleg de la Reșița, Albert Voinea.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă