Precup trece la Caransebeș. Boiangiu: „M-am înțeles verbal cu el”

Precup trece la Caransebeș.** Boiangiu:

Oficialii echipei FC Caransebeș au bătut palma cu mijocașul Gabriel Precup. Liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu CS Universitatea Craiova, Precup va evolua în următorul sezon la nou-promovata în Liga a 2-a. Anunțul acordului cu apărătorul de 24 de ani a fost anuntat de președinte Sorin Boiangiu.

„M-am înțeles verbal cu Gabi Precup, cel mai bun jucător al Ligii 2 în urmă cu doi ani. Am semnat cu Coca, de la Poli, Bujor, Rusu, ca portari, Bilia, fundaș dreapta, Dicu de la Motru, Manea de la Gloria Arad, Todea de la Valcea. Suntem in testari, avem cativa jucatori in probe, mai suntem in discutii cu alti fotbalisti.

Nici la noi nu sunt salarii mari, dar este in schimb o mare dorinta de a reusi. Banii nu sunt cea mai mare bucurie si cu siguranta, daca vom avea rezultate, vor veni si la noi banii.

Intram luni in cantonament, la Caransebes, unde avem conditii foarte bune si chiar nu ne dorim sa cheltuim bani astfel pentru ca suntem un club mic”, a declarat Boiangiu pentru Sport Total FM, in emisiunea „Fotbal la matineu”.

Pe aceeași temă