Poveste fără sfârșit

09 Aug. 2009, 10:42 Bursa transferurilor
Poveste fără sfârșit

Telenovela UTA – Gloria continuă: Bătrâna Doamnă îi vrea, Sandu Ion dorește să-i ofere, dar nimeni nu face pasul decisiv

Povestea jucătorilor Gloriei Arad, cumpărați definitiv de omul de afaceri Sandu Ion de la Atletico Arad, nu s-a finalizat nici la sfârșitul săptămânii, deși s-a avansat un posibil termen pentru ziua de sâmbătă.
 
 
 
Concret, nimeni nu știe ce blochează revenirea jucătorilor Bujor, Bălgrădean, Toc, Ștreangă, Copil, Sălăjan și Țucudean la UTA și trecerea în alb-roșu a altor doi jucători din același „pachet”: Manea și Filaret. Au existat pe parcursul săptămânii trecute mai multe întâlniri Alexandru Meszar, în calitate de director executiv al FCM UTA, – Sandu Ion și s-a ajuns la un acord verbal. S-au parafat și actele, care urmau să fie semnate și legalizate după o întâlnire sau o discuție între primar și Sandu Ion, condiția fiind pusă de omul de afaceri.

Președintele Catanzariti, care i-a pasat lui Meszar întâlnirile cu Sandu Ion, încearcă să lămurească povestea: "N-a zis nimeni că sâmbătă se rezolvă ceva. N-a spus nimeni că sâmbătă se întâlnește Sandu Ion cu primarul sau invers. Meszar a discutat cu Sandu Ion, iar el i-a spus că ne dă jucătorii, că-i oferă gratis, că ne ajută, dar înainte să se semneze actele vrea să discute cu primarul. Noi ca și club nu avem nici o legătură cu discuția pe care Sandu Ion o dorește cu primarul. În plus, eu știu clar că nu s-a stabilit nici o întâlnire și nici nu era vorba de așa ceva. Nu știu dacă domnul Sandu l-a sunat pe primar sau invers", spune Catanzariti, care relatează firul discuțiilor, dar mare lucru nu lămurește, pentru că nu știe.

 

Primarul nu dă semne că ar fi curios de o întâlnire sau de-o discuție cu Sandu Ion. Edilul pare interesat de UTA, discută și se întâlnește des cu oficialii clubului, dar în ceea ce-l privește se impune, fără discuție, un semn de întrebare, având în vedere antecendentele sale față de UTA, total nefavorabile Bătrânei Doamne. Prin urmare, doar primarul și Sandu Ion știu dacă vor discuta și la ce concluzie vor ajunge dacă, totuși, va exista o întâlnire.
 

Interesant este că UTA își dorește jucătorii Gloriei, chiar dacă nu pe toți, iar și Sandu Ion e dispus să-i ofere, fiind convins că degeaba sunt tineri și talentați dacă nu sunt promovați prin UTA. Fiind păstrați la Gloria există riscul ca ei să bată pasul pe loc, să se plafoneze, iar investiția în ei, de circa 300.000 de euro până acum, să devină total nerentabilă, divizionara C nefiind o rampă de lansare serioasă.
 

Și mai interesant este că deși UTA dorește jucătorii, iar Sandu Ion vrea să-i ofere, nimeni nu dă din coate. Utiștii știu foarte bine cât de dificil este Sandu Ion și totuși așteaptă să se întâmple ceva fără să-l „bruieze”, iar Sandu Ion nu se știe ce așteaptă, dar ținând cont de tensiunile dintre el și reprezentanții la vârf ai PDL Arad e clar că nu va face primul pas.

articol scris de Sebastian Șiclovan

09 Aug. 2009, 10:42 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă