Potecu și-a reziliat contractul cu Baia Mare și va semna cu o rivală din serie

Potecu și-a reziliat contractul cu Baia Mare** și va semna cu o rivală din serie

Fundașul brașovean Vlad Potecu (22 ani) și-a reziliat contractul cu FCM Baia Mare, iar joi aseară a ajuns în cantonamentul Unirii Tărlungeni de la Tușnad. Potecu a renunțat la o importantă sumă de bani pentru a putea pleca de la liderul Seriei a II-a, echipă cu care promovase în vara trecută în Liga a 2-a.

„Am încheiat conturile cu FCM Baia Mare și acum mă pregătesc să plec în cantonament la Tușnad. Am discutat cu cei de la Unirea și, dacă nu vor fi probleme, voi semna contractul”, a spus Vlad Potecu, jucător format de FC Brașov, echipă pentru care a și debutat în Liga 1.

Potecu are trei promovări în Liga a 2-a: cu Corona Brașov, Unirea Tărlungeni și FCM Baia Mare.

Fundașul fusese pus pe lista neagră de conducătorii echipei din Baia Mare după ce, împreună cu Ionuț Bratima, Mădălin Popa, Dănuț Ivănică și Cătălin Savin, a depus memorii la FRF pentru neplata salariilor.

Rusu și Istrofor au refuzat să vină la Tărlungeni

Altfel, schimbul de jucători dintre FC Brașov și Unirea Tărlungeni a picat. Bogdan Rusu și Mihai Istrofor nu au fost de acord să joace la Unirea, astfel că fundașul central Mălin Șerban va rămâne și în partea a doua a sezonului la echipa lui Dan Bona. „Șerban rămâne la noi, pentru că cei doi jucători de la FC Brașov nu au dorit să joace la Unirea. Noi nu ne rugăm de nimeni, este alegerea lor și o respectăm. Am ajuns la un acord cu Vlad Potecu, este un jucător brașovean pe care îl cunoaștem foarte bine pentru că a mai jucat la noi”, a declarat Kiss Iosif, președintele Unirii.

În primul amical din cadrul cantonamentului de la Tușnad, Unirea va juca sâmbătă, la Miercurea Ciuc, cu echipa locală de Liga a 3-a pregătită de Robert Ilyeș.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă