Ianis Zicu a renunțat la încă un jucător. Farul trebuie acum să facă modificări în vestiarul proaspăt renovat

Ianis Zicu a decis să renunțe la încă un jucător pe care l-a avut la dispoziție în prima parte a sezonului, iar clubul Farul trebuie să facă acum motificări în vestiarul proaspăt renovat și personalizat cu imaginile fotbaliștilor din lot. Fundașul constănțean Cosmin Zamfir (20 de ani) nu va mai continua cu „marinarii”.

Cosmin Zamfir a fost folosit în sezonul trecut în 19 meciuri de Farul, în 15 ca titular, însă în actuala ediție a Ligii 2 nu a fost utilizat de Ianis Zicu în nici măcar un joc. Acum, după aproape două săptămâni de la reunire, antrenorul a decis să renunțe la serviciile jucătorului de 20 de ani.

„Clubul FC Farul Constanța și jucătorul Cosmin Zamfir au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim lui Cosmin pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și îi dorim multă baftă în carieră. Jucătorul în vârstă de 20 de ani a evoluat pentru echipa noastră în ultimele trei sezoane. În acest campionat, confruntându-se și cu o accidentare în debutul sezonului, nu a bifat niciun minut, jucând pentru echipa noastră doar în meciul cu Victoria Cumpăna din Cupa României. Mult succes, Cosmin!”, a anunțat Farul.

Cum Cosmin Zamfir pleacă de la Farul, clubul trebuie acum să facă modificări în vestiarul proaspăt renovat. Locul fundașului, imprimat cu poza și numărul acestuia, aflat chiar lângă cel al căpitanului Vlad Muțiu, va fi atribuit altui jucător.

În această iarnă, echipa constănțeană s-a mai despărțit de Patrick Petre, ajuns la Dacia Unirea Brăila, și Radu Zamfir, revenit la FCSB și împrumutat la Metaloglobus.

La capitolul achiziții, Farul a adus până acum doi jucători, pe atacantul Mădălin Martin (27 ani, ex Progresul 05 București) și mijlocașul basarabean Ion Cărăruș (23 ani, ex Harnosand / Suedia).

Reunită pe 13 ianuarie, Farul s-a pregătit până acum pe plan local și a susținut un singur meci test, cu echipa under 19 a clubului, pe care a învins-o cu 4-0. Sâmbătă, de la ora 11:00, la Tuzla, va desfășura un nou joc amical, cu echipa de Liga 3 Poseidon Limanu-2 Mai. Pe 2 februarie, „marinarii” vor pleca în Antalya (Turcia), în stațiunea Lara, unde vor efectua un cantonament până pe 15 februarie. În cadrul acestui stagiu, alb-albaștrii vor susține patru partide amicale.

Foto și video: FC Farul Constanța

Pe aceeași temă