Charles Acolatse explică motivul plecării sale de la Turris Oltul. „A însemnat sfârșitul aventurii mele acolo”

Printre jucătorii care s-au despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele în această iarnă se numără și mijlocașul Charles Benoit Koffi Acolatse (24 de ani). Fotbalistul originar din Togo, dar care are și cetățenie franceză a mai evoluat în România, atât în Liga 2, cât și în Liga 1, pentru Foresta Suceava și Juventus București.

Plecarea în această iarnă a lui Marius Baciu de pe banca echipei din Turnu Măgurele a dus și la despărțirea de Charles Acolatse, un jucător cu care antrenorul a lucrat la Juventus, redenumită apoi Daco-Getica, dar care ajunsese la Turris Oltul încă din vara trecută, când formația era condusă de Erik Lincar.

„Au fost șase luni bune la Turris, o echipă cu calități bune. E un club cu condiții, care oferă banii la timp și care poate să promoveze în Liga 1. Pentru mine, plecarea lui Marius Baciu, cu care am o relație foarte bună, a însemnat sfârșitul aventurii mele acolo. Astfel, eu și clubul am ajuns la un acord pentru a încheia contractul. Am primit deja o ofertă din Liga 1, dar și din altă țară, însă, deocamdată, nu semnez nimic. Mai aștept”, a spus Charles Acolatse pentru Liga2.ro.

Acolatse a evoluat pentru Turris Oltul în 13 meciuri în acest sezon, în doar opt ca titular, totalizând 611 minute pe teren. În cariera sa a mai jucat pentru echipele franceze Le Poiré sur Vie, Les Herbiers II și Les Herbiers, iar înainte să semneze cu Turris Oltul a evoluat o jumătate de an la FK Sileks, în Macedonia.

În această iarnă, echipa clasată pe locul 5 în Liga 2 s-a mai despărțit de Cristian Bud, Mihai Savin, Ionuț Rus, Florin Radu sau Nedo Turkovic. La capitolul achiziții, Turris Oltul îi are pe Tiberiu Serediuc, Samson Nwabueze, Ionuț Cioinac și Albert Voinea.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

Pe aceeași temă