Încă o plecare de la Turris Oltul. Erik Lincar a renunțat la un jucător care era chiar din Turnu Măgurele

Turris Oltul Turnu Măgurele nu se va mai baza în partea a doua a sezonului pe unul dintre cei mai experimentați jucători pe care îi avea în lot. Revenit la echipa teleromăneană, Erik Lincar a decis să renunțe și la serviciile mijlocașului Florin Radu (33 de ani).

Originar chiar din Turnu Măgurele, Florin Radu și-a reziliat zilele trecute contractul cu Turris Oltul. Mijlocașul a evoluat în prima parte a sezonului în 13 meciuri pentru echipa teleormăneană, în doar patru dintre ele intrând ca titular și fiind schimbat de trei ori. Chiar dacă a evoluat doar 514 minute pentru Turris, Radu a reușit să marcheze de două ori, în victoriile cu Pandurii (2-0) și Farul (2-0).

În cariera lui, Florin Radu a mai jucat la echipe precum FC Caracal, ALRO Slatina, CS Zlatna și CSM Alexandria, de la aceasta din urmă ajungând la Turris Oltul.

În această iarnă, echipa clasată pe locul 5 în Liga 2 s-a mai despărțit și de Cristian Bud, Mihai Savin, Ionuț Rus, Charles Acolatse sau Nedo Turkovic. La capitolul achiziții, Turris Oltul îi are pe Tiberiu Serediuc, Samson Nwabueze, Ionuț Cioinac și Albert Voinea.

În această perioadă, echipa antrenată de Erik Lincar se află în cantonament la Izvorani, în Ilfov. Ieri a pierdut amicalul cu Steaua, scor 0-1, iar următorul test îl are programat sâmbătă, de la ora 11:30, la Cernica, împotriva colegei de campionat SCM Gloria Buzău.

Pe aceeași temă