Portughezul Veras, în probe la Drobeta

08 Jul. 2009, 18:32 Bursa transferurilor
Portughezul Veras,** în probe la Drobeta

Dacă în urmă cu doi ani Hugo Moutinho dădea probe înainte de a ajunge titular la FC Drobeta, echipa de la malul Dunării testează acum un nou lusitan.
 

 

Pe lângă mijlocașul Andre Veras (GD Chaves), fundașul senegalez Sene Babacar (UD Rio Maior) a ajuns și el în Oltenia. Ambii vor evolua vineri pentru FC Drobeta în amicalul cu Minerul Mătăsari, programat la Vânju Mare, de la ora 11. În aceeași partidă de verificare vor mai fi testați atacantul craiovean Laurențiu Matei (FC Balș), fundașul Andrei Berceanu (Progresul București), portarul Marius Șuta (FC Silvana Șimleul Silvaniei) și juniorul Ionuț Domilescu (FC Hercules Băile Herculane).
 

 

Cu Minerul Mătasari va mai juca și portarul Nicușor Bănică, care și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, precum și juniorul Andrei Mogoș, fost la Minerul Mehedinți campionatul trecut. Sosit de la Building Vînju Mare, fundașul dreapta Gabriel Gîrbiță n-a rămas la Drobeta.
 

 

Între timp, conducerea i-a promovat la prima echipă pe juniorii Luigi Amza și Ștefan Cornea și l-a rechemat pe mijlocașul Cristi Poiană, care sezonul precedent a dorit la joace, sub formă de împrumut, la Minerul Mehedinți.
 

 

Vineri, își va face debutul la FC Drobeta și Constantin Doicaru. Legitimarea fostului jucător de la Gloria Buzău depinde doar de unele aspecte financiare.

 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

08 Jul. 2009, 18:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă