Pleșan și-a prelungit contractul și va îmbrăca și noul echipament al CSU

Pleșan și-a prelungit contractul** și va îmbrăca și noul echipament al CSU

Conducerea echipei CS Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Mihăiță Pleșan în privința prelungirii contractului. Astfel, căpitanul liderului Seriei a II-a a Ligii a 2-a rămâne la Craiova și în sezonul viitor. În cele 18 meciuri jucate în acest campionat, mijlocașul a marcat de cinci ori.

CS Universitatea a anunțat că nu se va mai baza nici pe jucătorii Marian Cârjă, Florin Pătrașcu, Ionuț Stancu, Adrian Ionescu și Albert Voinea. Primilor patru nu li s-a mai prelungit contractele, în timp ce perioada de împrumut a lui Voinea de la Pandurii s-a încheiat în această vară.

Joma, noul furnizor de echipament

În altă ordine de idei, site-ul oficial al formației craiovene a anunțat că firma Joma este noul partener tehnic al Universității pentru sezonul competițional 2014-2015. După promovarea în prima ligă, CSU a decis și schimbarea echipamentului.

În noul campionat, alb-albaștrii vor purta echipament produs de firma spaniolă Joma. Prezentarea oficială a noilor haine va avea loc sâmbătă, 21 iunie, ora 12, la stadionul „Ion Oblemenco”, în cadrul unei conferințe de presă.

Pe aceeași temă