Piroș anunță întăriri în atac: „Suntem în negocieri cu un jucător extrem de valoros”

Piroș anunță întăriri în atac:**

Gruparea arădeană a intrat în cantonament de ieri, la Gârda de Sus, la pensiunea Ornelia, acolo unde va sta până la sfârșitul săptămânii, atunci când va juca un amical cu cei de la Metalurgistul Cugir. Rămași fără soluții în avanposturi după grava accidentare a lui Alin Mihai, pâncotanii încearcă să găsească o rezolvare fie prin păstrarea lui Enciu – care a fost chemat înapoi de către cei de la Farul, fie prin aducerea unui atacant de calibru

„Am luat legătura cu domnul Brașoveanu în legătură cu Enciu. Noi am bătut palma cu băiatul, dar nu s-a semnat nimic, de asta el nici n-a plecat în cantonament cu Farul. Copilul nu vrea să mai meargă cu ei, mai bine se lasă de fotbal. E o problemă internă a lor și așteptăm să vedem ce au decis în privința lui. Am primit două lovituri grave, în acest început de an, una cu Enciu și a doua cu Alin Mihai, care are ruptură de ligamente și nu voi putea conta pe el vreo 5 luni. Din aceste motive, avem o discuție avansată cu un fotbalist extrem de valoros, dar până nu am semnătura lui nu pot să vă dau nicio informațiea explicat Pavel Piroș, președintele Pâncotei, la postul de radio Sport Total FM.

Piroș vrea tot două serii în sezonul viitor

„Noi vrem să forțăm în continuare calificarea în play-off. Și când am promovat din Liga 3, aveam a treia șansă. Mai sunt meciuri de jucat, iar o parte dintre echipe nu vor mai continuă această luptă. Pentru noi este un avantaj deosebit să se mențină aceste două serii. Eu tind să cred că și din punct de vedere al banilor din drepturile tv este un avantaj. Important este să avem și certitudinea că una dintre importantele televiuni ne va asigura cu o lună înainte de începerea sezonului că va transmite aceste meciuri”, a declarat președintele pâncotanilor, la „Trafic Sport”, emisiune realizată de Horațiu Sima.

Pe aceeași temă