Petrotub testează jucători pentru noul sezon

Petrotub testează jucători pentru noul sezon

Echipa de liga a treia SCM Petrotub Roman a susținut sâmbătă, 19 iulie, un joc de verificare, pe stadionul „Moldova”, cu Arsenal Văleni, formație nou-promovată în liga a patra a județului Neamț.

Cu acest prilej, Valentin Avădanei și Iosif Susanu, antrenorii echipei gazdă, au testat opt jucători tineri aflați în probe și în pregătire cu SCM Petrotub. Echipa romașcană a câștigat cu 10-2, golurile sale fiind marcate de Alexandru (3), Pătrașcu, Gafița, Pavel, Tofan, Chelariu, Talpalariu și Țapu.

SCM Petrotub a început meciul cu: Dornescu – Chelariu, Gafița, Irimia, Purici, Agu, Pătrașcu, Borcoi, Pavel, Rotaru, Tofan. Au mai jucat Rotariu, Stahie, Talpalariu, Alexandru, Țapu.

„Am verificat câțiva jucători noi, doi de la LPS Roman, doi de la Moinești și câte unul de la Valea Ursului, Vaslui, Botoșani și Bacău. Este vorba despre Agu, Rotaru, Chelariu, Irimia, Tofan, Purici, Pavel și Borcoi. A rămas să-i testăm în continuare, după care vom lua o decizie în privința reținerii în lot. Opt jucători de bază din echipa noastră nu au fost folosiți în acest amical, ei având programat antrenament separat. De luni, vom continua pregătirile cu câte două antrenamente pe zi. Marți, vom efectua vizita medicală la Piatra Neamț. Sperăm ca la sfârșitul săptămânii să avem un joc amical cu Ceahlăul II Piatra Neamț”, a declarat Iosif Susanu.

 

Sursa: Ziarul de Roman

Pe aceeași temă