Petrolul s-a despărțit de încă unul dintre jucătorii aduși în vară. „A solicitat rezilierea angajamentului”

Petrolul s-a despărțit de încă un jucător dintre cei mulți pe care i-a achiziționat în această vară, odată cu promovarea în Liga 2. Dacă brazilianul Jean Theodoro Sobrinho a plecat destul de repede de la Ploiești, după descoperirea unor probleme medicale, iar Alexandru Nica și Andrei Rus au fost împrumutați la Daco-Getica, respectiv Academica Clinceni, Leo Grozavu nu se va mai baza de acum înainte nici pe albanezo-germanul Mergim Neziri.

Neziri a apucat să joace doar 124 de minute pentru Petrolul. A evoluat cu Metaloglobus, Pandurii și Balotești, titular și integralist fiind doar în meciul cu bucureștenii.

„FC Petrolul Ploiesti și jucătorul Mergim Neziri au încheiat, de comun acord, colaborarea, fotbalistul german solicitând rezilierea angajamentului parafat în vară.

În perioada petrecută la Petrolul, Neziri (25 ani) a bifat trei prezențe în jocurile oficiale, una singură ca integralist, în eșecul suferit în partida din deplasare cu Metaloglobus București.

Mult succes mai departe, Mergim Neziri!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Dintre trasferurile făcute în această vară, la Petrolul mai sunt jucătorii: Arpad Tordai, Daniel Isvoranu (portari), Lucian Cazan, Florin Plămadă (fundași), Antonio Cruceru, Cristian Danci, Mihai Ene, Sebastian Ghinga, Robert Grecu, Claudiu Herea, Alexandru Țigănașu, Laurențiu Marinescu, Cătălin Ștefănescu (mijlocași), Toto Tamuz și Jeroen Lumu (atacanți).

Pe aceeași temă