Petre Goge a semnat cu FCM Târgu Mureș!

12 Aug. 2011, 16:09 Bursa transferurilor
Petre Goge** a semnat cu FCM Târgu Mureș!

După un retur de campionat în care a evoluat la malul Oltului, Petre Goge va juca în sezonul 2011-2012 în Liga I. Fotbalistul de 19 ani a ajuns la un acord cu cei de la FCM Târgu Mureș și așteaptă să debuteze în tricoul echipei pregătite de Sabău.

Jucător cu evoluții apreciate în tricoul aluminiștilor, Goge nu a mai dorit la finalul trecutei ediții de campionat prelungirea contractului cu gruparea slătineană. După ce în această vară s-a aflat în atenția unor formații de prim eșalon, tânărul fotbalist a ajuns în Ardeal, sub comanda fostului internațional Ioan Ovidiu Sabău.

„Am semnat azi (ieri – n.r.) cu Târgu Mureș, pe trei ani. Este ceea ce îmi doream, o echipă de Liga I, e altceva. La Slatina n-am rămas pentru că era Divizia B. A fost și faptul că nu ne-am înțeles din punct de vedere financiar, dar principalul motiv este că era Liga a II-a, eu am vrut să joc în Divizia A. Sper ca în sezonul ăsta să joc cât mai mult și să prind naționala de tineret. Aici voi fi folosit mijlocaș dreapta sau stânga, la Alro eram fundaș. În următoarele zile o să mă pun la punct și cu pregătirea fizică. Nu știu dacă voi juca în etapa următoare, dar voi fi în lot, așa a fost discuția”, a declarat Goge.

„Anul trecut a fost un culoar mai bun”

Fostul fotbalist al aluminiștilor crede că formația de pe Olt poate accede în primul eșalon, însă spune că în precedenta stagiune s-a irosit o oportunitate importantă de a se reuși acest lucru.

„Alro are șanse de promovare, dar în sezonul ăsta e mult mai greu, sunt formații puternice. Însă bagă bani și am văzut că și-au făcut echipă. Anul trecut a fost un culoar mult mai bun. Cu puțină atenție, dacă mai câștigam un meci, trei puncte, eram noi la baraj. Cel puțin acolo. Dacă Alro dădea barajul și promovam, poate rămâneam la Slatina. Ar fi fost Liga I, eram acolo, nu mă mai gândeam să plec”, a mai declarat Petre Goge.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Aug. 2011, 16:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă