Petrariu, încântat că va juca în Liga 1: „Încă din iarnă îi mitraliam pe conducătorii și antrenorii Sport Clubului cu întrebări”

Petrariu, încântat că va juca în Liga 1:**

Răzvan Petrariu, tânărul portar al SC Bacău, face pasul în Liga 1 la 20 de ani, însă nu cu echipa din orașul natal. I se îndeplinește un prim vis, însă acesta se datorează transferului său la FC Voluntari, grupare care a promovat din play-off-ul Seriei I a Ligii 2.

Goalkeeperul în vârstă de 20 ani a fost unul dintre primele transferuri ale echipei de lângă București, alături de Kamed Kone de la Academica Argeș. A semnat un contract pe cinci sezoane cu ilfovenii, iar SC Bacău urmează să încaseze, potrivit desteptarea.ro, 25% din suma unui eventual viitor transfer.

„Mi se împlinește un vis, acela de a juca în prima ligă. Așteptam mai demult să fac acest pas. Încă din iarnă îi mitraliam pe conducătorii și antrenorii Sport Clubului cu întrebări legate de eventuale oferte. Mă bucur că am făcut acest pas, iar de acum, totul depinde numai de mine: de cum mă voi pregăti și de cum mă voi adapta”, a spus Petrariu pentru sursa citată.

Portarul care își începea cariera la FCM Bacău nu va avea parte de o vacanță prea mare în această vară, deoarece miercuri trebuie să se prezinte la noua sa echipă. „Chiar nu-i nicio problemă. Voi avea timp și de vacanțe și de excursii. Deocamdată, ard de nerăbdare să iau contact cu noii mei colegi”, a mai spus Petrariu.

„Era șansa lui Petrariu, iar noi nu ne puteam opune. Sperăm să-și continue ascensiunea, deoarece este un portar cu multe calități”, a declarat, pentru desteptarea.ro, președintele SC Bacău, Cristian Ciocoiu.

În cariera sa, Răzvan Petrariu a jucat pentru FCM Bacău, CSM Moinești și SC Bacău.

Pe aceeași temă