Petcuț, blocat la Alba Iulia

09 Jan. 2012, 07:52 Bursa transferurilor
Petcuț,** blocat la Alba Iulia

Deși Marian Iancu l-a anunțat pe Geroge Petcuț drept noul jucător al Politehnicii, se pare că va mai dura ceva timp până ce mutarea să se prefecteze. Conducerea Unirii Alba Iulia spune că îi va elibera actele necesare transferului doar dacă va renunța la rata salarială din luna decembrie.

Petcuț a sosit în vară la Unirea Alba Iulia, din postură de jucător liber de contract, după despărțirea de prim-divizionara FCM Târgu Mureș. Fotbalistul născut la Arad a semnat cu trupa din orașul Marii Uniri pe o perioadă de un an, însă în pauza de iarnă avea dreptul de al pleca liber de contract, în cazul unei oferte avantajoase. Poli a intrat pe fir încă de la începutul lunii noiembrie, iar mutarea părea oficială la mijlocul săptămânii, atunci când Marian Iancu l-a anunțat drept noul jucător al alb-violeților, alături de Rover Cârstea.

Conducerea Unirii n-ar vrea să se despartă însă atât de ușor de Petcuț, căruia i s-a propus să renunțe la salariul pe luna decembrie, în schimbul actelor necesare pentru transfer. Impresarul său, Draniel Dragoș, e de părere că unica șansă a jucătorului ar fi depunerea unui memoriu pentru a deveni liber de contract.

„Asta este viața, ce am stabilit în urmă cu șase luni nu mai este valabil în acest moment, din motive pe care nu le înțeleg. Pentru Petcuț există două variante, Unirea să dea acordul de transfer, lucru refuzat, sau apelarea la comisiile de resort pentru a deveni liber, caz în care ar mai dura ceva timp până se finalizează litigiul”, a declarat agentul jucătorului, pentru ziarul Unirea.

sursa: Banat Sport

09 Jan. 2012, 07:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă