Perianu, Dobre și Dinu vor sa plece!

01 Jul. 2009, 13:25 Bursa transferurilor
Perianu, Dobre și Dinu** vor sa plece!

Conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea  încearcă o renegociere a contractelor a trei dintre jucătorii de bază, Perianu, Dobre și Dinu, directorul-general Florin Verigeanu susținând că clubul nu are bani pentru a le onora salariile pentru sezonul viitor.

 

 

Antrenorul Alin Artimon  a semnat prelungirea contractului doar după ce a fost asigurat că cei trei fotbaliști  vor rămâne la Vâlcea, însă negocierile cu aceștia se anunță dificile, niciunul dintre fotbaliști nefiind dispus la o micșorare a contractului.
 

Căpitanul echipei, Ciprian Dinu a fost  tranșant. “Eu cred că am muncit pe brânci pentru fiecare ban, nu au ce să-mi reproșeze. Noi, jucătorii am fost înțelegători, am acceptat întârzieri ale salariilor, chiar și acum suntem neplătiți de două luni. Eu am comunicat conducerii punctul meu de vedere, aștept un răspuns clar până vineri. Dacă nu vor să mă mai țină, să-mi dea restanțele și actele să plec liber, așa cum am și venit la Vâlcea, sunt convins că-mi voi găsi altă echipă. Am spus conducerii că accept și o mică scădere a contractului, dar nu una atât de drastică cum mi-au propus ei. Mie nu-mi plac oamenii care se sucesc, să fie ori albă, ori neagră, dar nu gri” a anunțat Ciprian Dinu.

 

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

01 Jul. 2009, 13:25 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă