Păun vrea să impresioneze în Portugalia

24 Jul. 2009, 19:20 Bursa transferurilor
Păun** vrea să impresioneze în Portugalia

Revenit ieri la malul Dunării pentru a semna prelungirea contractului cu FC Drobeta pe încă două sezoane, condiție pusă de conducere pentru a-l lăsa să joace sub formă de împrumut în Peninsula Iberică, bucureșteanul Ionel Păun va decola în această seară spre Portugalia. Mijlocașul de 27 de ani va da probe de joc la CD Trofense, retrogradată din prima ligă portugheză.
 

 

„Impresarul mi-a zis că mergem la Trofense, echipă care are ca obiectiv revenirea în prima ligă, dar mai are și alte variante pentru mine. Vreau să joc în Portugalia și îmi voi găsi o echipă bună”, a spus Păun, adus în 2007 la FC Drobeta, cu care semnase pentru trei sezoane. În această vară, fotbalistul a refuzat să facă pregătirea alături de FC Drobeta și s-a întors în București în așteptarea unei oferte tentante.
 

 

Filmat anul trecut, la unul dintre antrenamente, de către coechipierii de la FC Drobeta, mijlocașul alintat „Pele” a devenit și protagonistul unui clip pe site-ul youtube, ce poate fi găsit pe adresa: http://www.youtube.com/watch?v=Uv1PnLp4eDk

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

24 Jul. 2009, 19:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă