Paul Codrea s-a pus pe treabă la noua sa echipă. Fostul internațional vrea un jucător de la ASU Politehnica

Paul Codrea s-a pus pe treabă la noua sa echipă.** Fostul internațional vrea un jucător de la ASU Politehnica

Pauza de iarnă poate aduce câteva mutări surprinzătoare în fotbalul din județul Timiș, între care și un transfer de la ASU Politehnica la CSC Ghiroda și Giarmata Vii, formație la care a revenit ca antrenor Paul Codrea. Fostul internațional a confirmat că dorește să-l transfere pe Răzvan Ghinescu, de la ASU Politehnica, de unde vor mai pleca și alți jucători importanți.

Paul Codrea spune că Răzvan Ghinescu, mijlocaș de bandă de 25 de ani, este singurul jucător la care s-a gândit momentan din Liga a 2-a. „Îl dorim, acum să vedem dacă îl vom putea și lua. În principiu, nu ne-am gândit la alți jucători de Liga a 2-a, doar dacă vor mai fi alții la care să renunțe ACS Poli sau Ripensia. Dorim să aducem vrem patru-cinci jucători, între care și unul sau doi juniori, pentru că ne trebuie. Plecări nu vor fi, noi oricum nu eram foarte mulți”, a declarat Codrea pentru Liga2.ro.

Răzvan Ghinescu a jucat în toată cariera doar la Unirea Sânnicolau Mare, ca junior și apoi la echipa de Liga a IV-a. La ASU Politehnica este cel mai vechi jucător din lot, venit din iarna lui 2014, când alb-violeții erau în Liga a IV-a. De la Politehnica ar urma să plece Plămadă, Poparadu, Popescu, Miholca, iar Velici și Bozian sunt „transferabili”. În acest sezon, Ghinescu a fost folosit în doar două meciuri de Cosmin Petruescu.

Altfel, CSC Ghiroda și Giarmata Vii se reunește luni și se va pregăti pe plan local. Va avea amicale cu ACS Poli, Timișul Șag, Centrul Național de Pregătire Timișoara, Unirea Sânnicolau (liga a IV-a Timiș), Fortuna Becicherecu Mic (liga a IV-a Timiș), ASU Politehnica, Carani (liga a IV-a Timiș) și Național Sebiș. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, deoarece Ghiroda e acum pe locul 13 din 16.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă