Paul Batin a fost împrumutat la UTA

11 Aug. 2009, 14:52 Bursa transferurilor
Paul Batin a fost împrumutat la UTA

După cei patru jucători reveniți de la Gloria Arad, oficialii clubului UTA au ajuns la un acord, luni seară, cu conducătorii clubului CFR Cluj privind împrumutul pe un an al atacantului Paul Batin. Potrivit conducerii clubului arădean, Batin – golgeterul formației FC Baia Mare din sezonul trecut – urmează să sosească în cursul zilei de azi la Arad și să se integreze în lotul Bătrânei Doamne.

 

Noile achiziții vin la fix, UTA fiind nevoită să facă față numeroaselor accidentări. Astfel, clubul arădean nu a putut beneficia pe parcursul săptămânii trecute de Dorin Mihuț, Mutulescu și Edson, toți confruntându-se cu probleme de ordin medical. Dintre ei, doar Mihuț va reveni sub comanda tehnicienilor utiști, el având o problemă minoră. În schimb, Edson urmează să-și reia ședințele de pregătire după ce-a efectuat timp de două săptămâni un program special de recuperare, dar UTA nu se va putea baza pe el la începutul sezonului.

 

Cea mai mare problemă a Bătrânei Doamne, din punct de vedere medical, o reprezintă acum Mutulescu. Fotbalistul, care poate să evolueze atât ca mijlocaș defensiv, cât și ca fundaș central, s-a ales cu o complicată accidentare la gleznă, motiv pentru care și-a întrerupt antrenamentele și va lipsi în primele trei-patru etape ale noului sezon – aceasta fiind estimarea staff-ului medical.

 

Îm altă ordine de idei, UTA va folosi și în noul sezon al Ligii a II-a echipament sportiv marca Lotto, la fel ca și în ediția trecută de campionat. Utiștii au un contract în derulare cu firma italiană de echipament și îl vor respecta. Deocamdată nu se anunță schimbări în privința echipamentului principal, care va rămâne cel pe fond alb cu dungi roșii, însă după debutul sezonului vor sosi și alte rânduri, în alte modele.

 

Articol scris de Sebastian Șilcovan

11 Aug. 2009, 14:52 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă