Pascariu reîncepe lupta pentru un tricou de titular

25 Dec. 2011, 10:46 Bursa transferurilor
Pascariu reîncepe lupta** pentru un tricou de titular

Unul dintre punctele fixe ale Campioanei Provinciei din precedentele sezoane a stat mai mult pe banca de rezerve în prima parte a prezentului campionat. Claudiu Pascariu recunoaște că s-a confruntat cu primul moment dificil al carierei sale, dar că este dispus să-l uite și să o ia de la capăt din 9 ianuarie, când UTA își reia pregătirile pentru retur.

„Mi-a fost foarte greu în această toamnă. Pentru un fotbalist cel mai dificil este să stea pe margine, să nu-și poată ajuta echipa din iarbă. Dar, oarecum, antrenorii au fost îndreptățiți să facă alegerile pe care le-au făcut. Însă, din această iarnă, prin felul cum pregătesc și voi juca în maicale, doresc să mă impun din nou în prima echipă. Suntem cel puțin 3-4 fundași centrali de valori egale, cei mai în formă vor juca în campionat”, spune căpitanul „alb-roșiilor”, care, pe parcursul etapelor petrecute pe bancă i-a dat banderola colegului său de compartiment, Predrag Pocuca.

Contractul fundașului de 23 de ani expiră la finalul acestui sezon și, teoretic, de la 1 ianuarie 2012, utistul poate intra în negocieri cu orice altă formație. „Nu m-a contactat nimeni și nici nu-mi stă gândul la altă echipă. Gio mi-a promis că o să discutăm pe marginea contractului meu în această vacanță, a avut acel necaz în familie, l-am înțeles că nu a avut timp de alte treburi și sunt alături de el. Dacă mă întrebați acum eu mă văd tot la UTA și în anii ce urmează”, a adăugat Pascariu.

În calitate de căpitan al „Bătrânei Doamne”, Claudiu Pascariu dorește să le transmită tuturor suporterilor echipei arădene un Crăciun Fericit și un An Nou mai bun.

sursa: Sport Arad

25 Dec. 2011, 10:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă