Pascariu, după Purece?

23 Jun. 2012, 19:04 Bursa transferurilor
Pascariu,** după Purece?

Un alt fotbalist căruia îi expiră contractul cu UTA în această vară ar putea ajunge în Liga 1. Claudiu Pascariu pare să nu se mai uite înapoi și asta și pentru că a avut un sezon de coșmar în Calea Aurel Vlaicu. Tânărul fundaș a evoluat doar în primele șapte runde, după care a frecat banca de rezerve, iar în retur nu a prins niciun minut pe gazon în meciurile oficiale.

„Sincer, vara trecută nu mă așteptam ca după un an să-mi doresc să plec, să-mi caut o altă destinație. Dar, asta e viața, ăsta e fotbalul, lucrurile sunt imprevizibile. Nu dau vina pe nimeni fiindcă nu am jucat deloc în partea a doua a campionatului, ce a fost a fost”, spune jucătorul crescut de „Bătrâna Doamnă”.

Recent, Pascariu a avut o discuție cu președintele Giovanni Catanzariti, însă subiectul nu a fost reînoirea contractului ce se încheie pe 30 iunie. „Am vorbit doar de condițiile în care îmi voi primi restanțele financiare, în așa fel încât să-mi retrag memoriul. Ultima propunere de reînoire a contractului am avut-o în iarnă, de atunci nu am discutat nimic despre asta”, a mai mărturisit fostul căpitan al „textiliștilor”.

Acesta pare pregătit de o nouă provocare, iar impresarul Florin Iacob i-a și oferit variante pentru un viitor transfer. „Am ceva oferte de la echipe din Liga 1 din România și Ungaria, probabil, săptămâna viitoare voi da curs uneia dintre ele. La UTA nu cred că mai rămân, dar nu exclud nimic”, a adăugat Pascariu.

Având în vedere faptul că mai mulți timișoreni au ajuns la Concordia Chiajna prin intermediul lui Florin Iacob, este posibil ca și Pascariu să ajungă sub comanda lui Ilie Stan, acolo unde, deja, se află și Purece.

Sursa: Sport Arad

23 Jun. 2012, 19:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă