Pașcani și-a luat portar de Liga 1: Miron va fi și antrenor la gruparea ieșeană

Pașcani și-a luat portar de Liga 1:** Miron va fi și antrenor la gruparea ieșeană

Azi, de la ora 17:30, CSM Pașcani va disputa un meci amical contra echipei a doua a Ceahlăului. Săptămâna trecută CSM Pașcani a învins Știința Miroslava într-un meci amical cu 3-2, prin golurile marcate de noii veniți Berbece cu două reușite și Botezatu.

Începând de ieri, echipa locală are un nou membru în staff-ul tehnic, în persoana lui Bogdan Miron. Acesta va ocupa postul de antrenor cu portarii, dar va fi și jucător la gruparea pășcăneană.

La capitolul veniri s-au mai adăugat patru jucători veniți de la Moinești. Este vorba de golgeterul de anul trecut Florin Berbece, alături de fundașul central Irimia, fundașul dreapta Chelaru și mijlocașul de bandă Bogdan Corman. În plus, de la LPS Iași au venit doi jucători, Cojoc Florin și Miron Gabriel.
Botezatu de la Dinamo Onești, Pavel, Bursuc și Alexandru Maria, ultimul un junior de 17 ani, fost jucător la Liberty Salonta fac și ei parte din lotul echipei CSM Pașcani.

La capitolul plecări, au rămas doar Mihai Luca, care a agățat ghetele în cui, Chimir și Azaharoaie care au plecat la Miroslava. Acestora li se putea alătura Agrigoroaie, dar cluburile nu au ajuns la numitor comun în privința acestuia, primii doi plecând liberi de contract.

Sursa: Nu doar fotbal

Pe aceeași temă