Pârvu a venit la negocieri

01 Sep. 2009, 12:40 Bursa transferurilor
Pârvu** a venit la negocieri

Mijlocașul Lucian Pârvu s-a prezentat, luni, la echipa Jiul și dacă se va înțelege cu clubul ar putea face parte din lotul pentru jocul de sâmbătă.
Născut pe 14 iunie 1982 Lucian Pârvu e mijlocaș dreapta și a jucat în carieră pentru Extensiv, Ergotelis (Grecia), Universitatea Craiova, Gloria Bistrița și Farul Constanța. S-a transferat în vara anului trecut la Pandurii, dar a jucat numai cinci meciuri, iar la începutul acestui sezon a fost pus pe lista de transferuri. A fost aproape de un transfer la echipa cipriotă Asil Lysi, dar negocierile au căzut din cauza neînțelegerilor financiare. Are 46 de meciuri în Liga 1 și 5 goluri.

 

Ionuț Luțu un alt jucător care negociază cu Jiul s-a născut pe 3 august 1975. E cunoscut ca „Hagi”- Luțu. Originar din Slatina, acesta a evoluat în carieră pentru Progresul București, Universitatea Craiova, Galatasaray, Steaua, Samsung Blue Wings, Rapid, Apollon Limasol, FC Kairat Almaty, Zhetysu Taldykorgan. Din iarna acestui an a evoluat pentru Pandurii Targu Jiu, dar a fost anunțat de curând de tehnicianul Sorin Cârțu că nu mai intră în vederile sale. Are 263 de meciuri in Liga l și 50 de goluri precum  și o selecție în echipa națională, în anul 1999 cu Estonia.
 

Articol scris de Loredana Juglea
 

01 Sep. 2009, 12:40 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă