Părăsită de Costel Ilie, Aerostar se va baza în retur pe un alt fost antrenor de la Ceahlăul

Părăsită de Costel Ilie, Aerostar se va baza în retur pe un alt fost antrenor de la Ceahlăul

Rămasă fără Costel Ilie, plecat în Liga 2 la Rapid CFR Suceava, gruparea din Liga a 3-a Aerostar Bacău își va relua pregătirile pentru retur cu un alt antrenor care a condus în prima parte a sezonului pe Ceahlăul Piatra Neamț. „Aviatorii” se vor reuni luni, potrivit Deșteptarea, sub comanda lui Mihai Ionescu, tehnician dat afară de italianul Angelo Massone la finalul lunii noiembrie.

Costel Ilie, Mihai Ionescu, Simone Mazzali și Lidi Chertic au condus Ceahlăul în 2015 în Liga 2 și nici măcar ultimul nu ar mai putea continua la gruparea nemțeană din acest an. Ilie a mers la Aerostar, apoi a acceptat să revină în Liga 2 la Suceava, iar acum locul său va fi luat de un fost colaborator de la Piatra Neamț. Rămas pe tușă după o altă criză a lui Massone, Mihai Ionescu își va încerca de această dată norocul la gruparea băcăuană din Liga 3.

Mihai Ionescu va fi cel de-al treilea tehnician care pregătește Aerostarul în ediția aceasta de campionat. Primul a fost Giani Florian, care și-a dat demisia după o înfrângere cu Olimpia Râmnicu Sărat, iar al doilea a fost Costel Ilie.

Potrivit Deșteptarea, noul antrenor nu se va putea baza în această iarnă pe portarul Dragoș Petrache și mijlocasul ofensiv Cristian Matei, ambii accidentați după rupturi de ligamente. Un alt jucător pe care l-ar putea pierde ar fi și Sorin Ichim, care e în tratative să-l urmeze pe Costel Ilie la Rapid CFR Suceava.

Pe aceeași temă