Paraschiv la Farul? „Dacă nu prinde un contract afară, va rămâne”

11 Feb. 2012, 19:19 Bursa transferurilor
Paraschiv la Farul?**

Antrenorul Farului, Viorel Tănase, a recunoscut că alături de echipa sa, aflată în cantonament în Antalya, se pregătește și fostul stelist, Sorin Paraschiv. Mijlocașul s-a alăturat „marinarilor” încă de ieri și în cazul în care nu-și găsește echipă, timp de 7 zile, va semna cu constănțenii.

„Jucătorul a sosit aseară în cantonamentul nostru de la Kemer. Sunt discuții între conducerea clubului și Sorin Paraschiv iar în cazul în care, timp de 7 zile, jucătorul nu prinde niciun contract afară, va rămâne la FC Farul”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, pentru fcfarul.ro.

Sorin Paraschiv este de trei ori campion cu Steaua și a mai jucat la Rimini, Unirea Urziceni si Volyn Luțk, iar ultima dată la Concordia Chiajna.

Ora amicalului cu UTA a fost schimbată

Programat initial pentru duminică, de la ora 11:00, partida amicală dintre FC Farul și UTA va începe la ora 18:30.

În partida amicală de ieri, caștigată de Farul cu 1-0 împotriva celor de la Prahova Tomșani, fundașul central Alexandru Andronic nu a fost fost folosit. „Și-a revenit după ușoara entorsă suferită la început de cantonament, însă nu am dorit să-l fortez. În această dimineața, băieții au avut un cantonament mai special, la piscină, urmând ca după amiază să lucram pe teren”, a mai declarat antrenorul Viorel Tănase pentru fcfarul.ro.

11 Feb. 2012, 19:19 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă