Pânzaru își testează pentru prima dată jucătorii într-un amical cu CSM Poli Iași. Brăilenii au încă două nume în probe

Pânzaru își testează pentru prima dată jucătorii într-un amical cu CSM Poli Iași.** Brăilenii au încă două nume în probe

La antrenamentul de joi, primul de la reluarea pregătirilor Daciei Unirea sub comanda antrenorului principal Alin Pânzaru, au participat alți doi jucători sosiți în probe: atacantul de 23 de ani, Marius Fotescu și fundașul central, născut în 1999, George Dobre.

Fotescu a trecut în 2016 pe la echipa secundă a Viitorului Constanța, iar în sezonul trecut a mai evoluat la Axiopolis Sport Cernavodă, formație care s-a clasat pe locul al 11-lea, în Seria a 2-a a Ligii a 3-a, dar în cariera sa a mai jucat într-un eșalon inferior și în Germania.

George Dobre vine tot din Liga a 3-a, de la Înainte Modelu.

De la reluarea pregătirilor, Dacia Unirea are patru jucători în probe, în afară de cei doi fotbaliști menționați: la pregătirile echipei mai participă fundașul Andrei Pușcașu, care și-a făcut junioratul în Italia, și Alexandru Strelțov, de asemenea fundaș central de doar 17 ani, care și-a făcut junioratul la Atletico Madrid București. Toți cei patru jucători vor fi testați de antrenorul Alin Pânzaru în amicalul pe care Dacia Unirea îl va susține, sâmbătă după-amiază, la Iași, cu CSM Poli.

„Deocamdată, ei se pregătesc la Brăila, iar primul test va fi cel de sâmbătă, de la Iași, unde, în afară de cei patru fotbaliști veniți deja în probe, este posibil să mai apară și alții. În acest moment mizăm doar pe 16 jucători, nici măcar numeric nu avem lotul așa cum ne-am dori, dar timp mai avem la dispoziție ca să transferăm. Așteptăm și noi semnale pozitive de la mai marii orașului, iar, dacă vom primi bugetul dorit, vom putea să completăm lotul cu jucători valoroși pe posturile deficitare”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, antrenorul Alin Pânzaru.

După meciul de sâmbătă, de la Iași, jucătorii vor avea o zi liberă. De luni vor reveni la antrenamente, urmând ca în perioada 12 – 22 iulie să intre într-un cantonament centralizat.

Până la startul noii ediții de campionat, Dacia Unirea va mai susține trei partide amicale, pe 15 iulie, cu Viitorul II Constanța, la Brăila, pe 22 iulie, cu Unirea Slobozia și pe 29 iulie, cu Dunărea Călărași.

„Am stabilit deja datele de disputare ale celor trei jocuri de verificare, iar meciul cu satelitul echipei Viitorul îl vom juca, cel mai probabil, la Brăila. Sper ca până la începerea cantonamentului centralizat să avem deja stabilit lotul de jucători pentru campionatul 2017-2018, a mai spus Alin Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă