Pandurii a propus 8 jucători și un antrenor maramureșenilor!

Pandurii a propus 8 jucători și un antrenor** maramureșenilor!

Pandurii Târgu Jiu a propus, în urmă cu câteva zile, un număr de opt jucători echipei de ligă secundă FC Maramureș Baia Mare, grupare care din retur va evolua la Sibiu și care va fi adoptată de autăritățile locale sibiene.

Președintele executiv al Pandurilor a declarat că un grup masiv de jucători pe care Petre Grigoraș nu se va mai baza în returul acestei ediții de campionat vor fi direcționați spre Sibiu, acolo unde echipa gorjeană va dezvolta un parteneriat. Astfel, Tătaru, Lupu, Onyeka, D. Popescu, Unguru, Ignea, Bucur și Avramescu ar putea juca din retur la Sibiu, în liga a II-a: „Le-am propus mai mulți jucători care au evoluat mai puțin sau deloc la noi în prima parte a campionatului. Am propus, de asemenea, și un antrenor pentru această echipă în persoana lui Mugur Cornățeanu, fost antrenor la Callatis Mangalia. Pentru că ne vor ajuta rulându-ne acești jucători, care vor căpăta mai multă experiență la nivelul ligii secunde, echipa ce evoluează la Sibiu va primi o cotă parte din eventualele transferuri viitoare ale jucătorilor în cauză”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

În același timp, un alt jucător din lotul Pandurilor, care nu a prins decât de trei ori banca de rezerve în acest sezon, portarul Adrian Horvat, ar putea părăsi gruparea gorjeană în această iarnă, de serviciile sale fiind interesată o grupare din Republica Moldova.

Sursa: Sport în Gorj

Pe aceeași temă