FK Miercurea Ciuc – Dinamo, cu casa închisă! Toate biletele au fost vândute în câteva ore. Fanii au putut cumpăra doar cu actul de identitate în mână

Andrei PREOTU, Marius ANGHEL 24 May. 2024, 19:19 Liga 2
FK Miercurea Ciuc - Dinamo, cu casa închisă! Toate biletele au fost vândute în câteva ore. Fanii au putut cumpăra doar cu actul de identitate în mână

UPDATE: Vineri, la ora 18:00, adică la încheiera programului de vânzare a biletelor pentru meciul cu Dinamo, în prima zi în care a fost deschisă casa de bilete, FK Miercurea Ciuc a transmis public că a vândut tot și că sâmbătă nu vor mai fi comercializate tichete.

”Anunțăm dragii noștri suporteri că toate biletele pentru meciul de luni împotriva celor de la Dinamo București s-au epuizat. Casa de bilete nu se mai deschide sâmbătă! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a informat clubul ciucan.


Textul inițial:

Conducătorii FK Miercurea Ciuc se tem de o invazie a suporterilor echipei Dinamo la meciul retur al barajului de promovare-menținere în SuperLigă. Din acest motiv, harghitenii comercializează biletele pentru jocul programat luni, 27 mai, doar cu actul de identitate și doar de casa de bilete.

Ținând cont de capacitatea arenei din Miercurea Ciuc și de regulile federației, șansele ca Dinamo să aibă mai mult de 125 de fani în tribune par extrem de mici.

Bilete doar cu buletinul la meciul FK Miercurea Ciuc – Dinamo: ”Vom fi sold-out imediat!”

Meciul retur cu Dinamo este cel puțin evenimentul anului pentru clubul de fotbal din Miercurea Ciuc, unii ar spune că este al întregii activități de până acum a micuței echipe haghitene, care se laudă inclusiv pe tricoul de joc că ar avea 120 de ani!

Reprezentanții clubului și fanii încă mai speră ca trupa antrenată de Robert Ilyeș să prindă un loc în premieră în SuperLigă, din sezonul viitor. Asta chiar dacă Dinamo a câștigat cu 2-0 manșa tur, pe Arena Națională.

În consecință, interesul este foarte mare pentru meciul retur, programat luni, de la ora 20:00, așa că stadionul Municipal va fi arhiplin la Miercurea Ciuc. Biletele nu vor fi comercializate online, iar Dinamo va primi atâtea bilete cât specifică regulamentul.

”Suporterii lui Dinamo vor avea 125 de locuri. Ne-am fi dorit un stadion mai mare și ne pare rău că avem atât de puține locuri. Vom fi cu siguranță sold-out imediat, probabil în două-trei ore din momentul în care se vor comercializa bilete. Interesul este foarte mare la Miercurea Ciuc, chiar dacă a fost 2-0 pentru Dinamo la București. S-au mai văzut atâtea minuni în fotbal”, a spus managerul sportiv al harghitenilor, Eugen Pîrvulescu, pentru ProSport.

”Biletele nu se vor pune în vânzare online. Asta este clar! Ele se vor putea achiziționa doar de la casa noastră de bilete și doar cu buletin sau de Miercurea Ciuc, Harghita”, a subliniat Eugen Pîrvulescu.

  • 4.000 de locuri are stadionul Municipal din Miercurea Ciuc, în urma renovărilor încheiate în vara anului 2022, când capacitatea a fost dublată prin contruirea unei noi tribune. Va exista și o zonă tampon față de galeria celor de la Dinamo, astfel că pe stadion nu se vor afla 4 mii de spectatori.

20 de lei biletul standar, 100 de lei biletul VIP la FK Miercurea Ciuc – Dinamo. O persoană poate lua cel mult trei bilete

FK Miercurea Ciuc a lansat și un mesaj public privind vânzarea biletelor pentru meciul retur cu Dinamo. Doar 20 de lei va costa un bilet la acest joc care decide cine va merge în SuperLigă și cine va ajunge în Liga 2 în sezonul 2024-2025, iar un bilet VIP costă 100 de lei.

Fanii ciucani care au avut abonament pe durata campionatului au acces gratuit, în baza acelui document.

Biletele vor începe a fi comercializate de astăzi, vineri, 24 mai, de la ora 15:00, până la ora 18:00, la casa de bilete a stadionului, doritorii urmând a putea achiziționa personal, cu actul de identitate în mână, cel mult trei bilete. Dacă vor mai fi disponibile, biletele vor fi vândute și sâmbătă, între orele 11 și 13.

”Vă informăm, pe cei interesați, că biletele pentru meciul din 27 mai 2024 dintre FK Miercurea Ciuc și Dinamo București pot fi achiziționate doar personal de la casa de bilete a stadionului FK, din lateralul magazinului universal Lidl (cladire nouă, orientată lateral) Zsolt Eross Arena). Nu vor fi vânzări de bilete online!

Biletele vor fi disponibile la standuri la un preț unitar de 20 de lei, iar biletele VIP vor costa 100 de lei. Abonamentele anuale vor fi valabile și pentru această întâlnire!

Va trebui să vă prezentați cu actul de identitate pentru a cumpăra bilete, o persoană poate cumpăra maximum trei (3) bilete. Nu se vor putea cumpăra bilete în ziua meciului!

Orar de deschidere a casei de bilete:
vineri 15-18,
sâmbătă, 11:00-13:00”, sună anunțul clubului din Miercurea Ciuc.

Fanii dinamoviști vor să fie în număr de 10.000 la Miercurea Ciuc

De cealaltă parte, suporterii lui Dinamo au de gând să vină în număr foarte mare la Miercurea Ciuc, chiar dacă problema menținerii în SuperLigă a echipei pare în mare parte rezolvată după victoria cu 2-0 de pe cel mai mare stadion al țării.

”10.000 de câini la Miercurea Ciuc, mult mai aproape de centrul țării, nu este deloc ceva nerealizabil, mai ales acum când e nevoie de noi. Vom fi prea mulți, prea puternici pentru ca stadionul să ne poată primi, așa că vom privi meciul din afara lui FĂRĂ BILETE! Tăvălugul a pornit și nimic nu-l mai poate opri”, a fost anunțul făcut de Peluza Cătălin Hîldan.

Fanii dinamoviști vor să înconjoare stadionul și să-și încurajeze echipa de acolo.

”Ceea ce se întâmplă în afara stadionului nu mai este treaba noastră. Probabil, cei de la Jandarmerie, Poliția, vor avea o misiune dificilă în a gestiona lucrurile”, a mai afirmat Eugen Pîrvulescu, pentru ProSport.

Victorie la lovituri de departajare și un egal, rezultatele în precedentele meciuri disputate la Miercurea Ciuc între cele două echipe

Cele două echipe s-au mai întâlnit de alte două ori până acum în meciuri oficiale.

Prima dată, în noiembrie 2018, FK Miercurea Ciuc câștiga pe teren propriu, la lovituri de departajare, jocul cu Dinamo din optimile Cupei Românei. A fost 2-2 după 90 de minute, 3-3 după 120 de minute și 6-5 la lovituri de departajare.

Precedentul joc s-a consumat în noiembrie 2022, în sezonul regular al ediției trecute a Ligii 2, când a fost 0-0 la Miercurea Ciuc.

În manșa tur a barajului de menținere-promovare în SuperLigă, pe Arena Națională au fost circa 31.000 de spectatori. FK Miercurea Ciuc a avut o galerie de circa 100 de fani, cărora li s-a interzis să pătrundă pe stadion cu steagui Secuimii.

Andrei PREOTU, Marius ANGHEL 24 May. 2024, 19:19 Liga 2
Pe aceeași temă